DutchEnglish
DutchEnglish

Bekende mensen uit Tilburg

Bekende mensen geboren in Tilburg, Noord-Brabant. Veel mensen denken dat bekende Nederlanders alleen uit de Randstad komen, ook in Tilburg zijn er heel wat bekende Nederlanders geboren. We hebben een mooi lijstje samengesteld van bekende Nederlanders die uit deze mooie stad komen.

Marc Marie Huijbregts

Marc Marie is geboren in 1964 en groeide op in Tilburg. De meeste mensen kennen hem als vaste tafelgast in De Wereld Draait Door. Verder heeft hij gespeeld bij het Zuidelijk Toneel, waarnaar hij de overstap maakte naar de televisie. Met een grandioze verschijning verovert hij menig hart.

Henk Krol

Henk Krol is een ondernemer, journalist en politicus die is geboren op 1 april 1950. En nee dit is geen grapje. Sinds september 2014 is Henk Krol fractievoorzitter in de Tweede Kamer van 50 plus. Van 1967 tot 1970 heeft hij gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tevens was hij oprichter en hoofdredacteur van de Gay Krant.

Nol Havens

Misschien bij deze naam denk je, huh wie is dit nu? Maar als we vragen ken je dat liedje “een kopje koffie” dan weet je het waarschijnlijk direct. Nol Havens is de zanger van de band VOF de Kunst. Op 3 december 1959 is hij geboren in Tilburg. Een ander bekend en populair liedje van de band is: “Suzanne”.

Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer is presentatrice, zangeres, actrice en vlogger. In 2010 tot 2013 was ze het gezicht van de kinderzender Telekids. In 2012 kreeg ze de hoofdrol in de musical Wicked, vervolgens in 2014 was ze als jurylid te bewonderen van het junior songfestival. In dat zelfde jaar was ze ook presentatrice van campinglive op RTL4. In 2018 was ze ook nog eens te zien in: “Wie is de Mol”, hier was ze helaas na 2 ronden al uit.

Pepijn Crone

Pepijn is journalist en presentator. Hij was zes jaar (2006-2012) presentator van het jeugdjournaal. Sinds 2012 werkt Pepijn Crone voor RTL nieuws, eerst als verslaggever en sinds 2016 presenteert hij het nieuws van 19.30. Vanaf zijn twintigste studeerde hij aan de School voor Journalistiek in Tilburg. Hij is geboren op 21 oktober 1981 te Tilburg.

Roy Donders

Iedereen kent hem wel, de gedreven ondernemer uit het Zuiden, onder andere bekend vanwege zijn televisieprogramma Roy Donders: Stylist van het Zuiden. Maar ook als zanger en kapper is hij bekend geworden. Hij is geboren op 28 februari in Tilburg. In 2018 is zijn winkel failliet gegaan, ook met de liefde loopt het niet helemaal zoals hij wil. Ook verloor hij zijn opa en oma in een paar maanden, al met al niet het jaar voor Roy Donders.

Marcel Musters

Marcel is een bekende acteur die in heel wat films en series heeft gespeeld. De acteur die geboren is op 6 juni 1959 in Tilburg speelde onder andere mee in Gooische Vrouwen, Dik Trom, Zwartboek, Mannenharten, GTST, Flodder en tegenwoordig altijd nog in Familie Kruys en Zwarte Tulp. Marcel heeft een nominatie op zijn naam staan het Gouden Kalf voor de beste acteur. Tegenwoordig woont hij al een tijd in Amsterdam.

Taxi Direct Tilburg

Representativiteit, professionaliteit en klanttevredenheid. Taxi Direct Tilburg is een jong, dynamisch en ondernemend taxibedrijf gevestigd in Tilburg. Met onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in particulier, zakelijk, groeps- en luchthavenvervoer in Tilburg, de omgeving van Tilburg en België.

Contact