DutchEnglish
DutchEnglish

Evenementen in Tilburg

Tilburg heeft ieder jaar een aantal aansprekende evenementen, een van de grootste evenementen die de stad ieder jaar organiseert is de Tilburgse Kermis. Honderden attracties uit binnen en buitenland laten bezoekers groot en klein sidderen van genot of angst, het ligt er maar aan in welke attractie je eigen begeeft.

Groot of klein, iedere bezoeker van de kermis heeft het naar zijn zin. De Roze maandag op de kermis is één van de drukst bezochte dagen op de kermis, gay of geen gay iedereen bezoekt deze dag de kermis. In de avond is de kermis een grote zee van gekleurde verlichting, zijn de attracties nog mooier en de muziek maakt je avondje uit tot een groot succes.

Drie daags Foodtruckfestival Bumperkluiven

De Smederijtuin is dit jaar het decor van dit fantastische evenement wat wordt gehouden van 9 t/m 11 augustus. Drie dagen lang genieten, ontspannen en smullen. De opzet is dit jaar nog groter dan in 2018, meer kindervermaak, meer foodtrucks en wordt er meer live muziek voorgeprogrammeerd. Ook dit jaar meer aandacht voor de dranken, zo kun je tijdens het Bumperkluiven veel speciale bieren, wijnen en cocktails drinken. Verschillende sing en songwriters en funkybandjes zorgen voor een heerlijke ontspannen sfeer.

Flagweek kleurt Tilburg rood, wit en blauw

In 2018 was de Flagweek, georganiseerd door de supporters van Willem II een groot succes. Dit jaar laten zei in de week van 3 tot en met 10 augustus Tilburg weer helemaal rood, wit en blauw kleuren. Vorig jaar kwamen honderden supporters naar de binnenstad met vlaggen om de stad rood, wit, blauw te laten kleuren.

Dit jaar willen de supporters het nog groter aanpakken, neem je vlag overal mee naartoe. Je huis, op kantoor, je werk of leg je auto vol met rood, wit, blauwe attributen. Laat deze week zien dat Willem II meer leeft als ooit tevoren.

Mout Bierfestival in het Spoorpark

Goed nieuws voor de bierliefhebbers in Tilburg, het Moutfestival strijkt voor het eerst neer van 2 t/m 4 augustus in het nieuwe Spoorpark en tovert het park om tot een bierwalhalla. Met verschillende nationale en internationale bierbrouwerijen die hun nieuwste bieren presenteren.

Je kunt er onder andere genieten van proeverijen, een kinderprogramma, en een muzikaal programma om tot nog meer sfeer te komen tijdens dit evenement. Ook worden er diverse etenswaren gebruikt om tot bijzondere combinaties te komen. Je kunt hierbij denken aan chocolade, kaas en vlees.

Redhead days 2019

Op 23/24 en 25 augustus wordt dit festival gehouden in het centrum van Tilburg. Het festival is bedoeld voor roodharige uit de hele wereld. Maar heb je een andere kleur haar dan ben je uiteraard ook welkom. Vrijdagavond wordt de opening gevierd met een welkomstfeest, op zaterdag zijn er in de gehele binnenstad van Tilburg allerlei activiteiten gepland.

Op deze manier wordt het een feestdag niet alleen voor de bezoekers, maar voor alle inwoners van Tilburg. De activiteiten bestaan uit muziek optredens, lezingen, kinderactiviteiten, dans, exposities en nog veel meer. Het festival trekt bezoekers uit meer dan 80 landen.

Taxi Direct Tilburg

Representativiteit, professionaliteit en klanttevredenheid. Taxi Direct Tilburg is een jong, dynamisch en ondernemend taxibedrijf gevestigd in Tilburg. Met onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in particulier, zakelijk, groeps- en luchthavenvervoer in Tilburg, de omgeving van Tilburg en België.

Contact