DutchEnglish
DutchEnglish

Bestel je Taxi naar Schiphol Airport

Taxi naar Schiphol Airport nodig? We staan voor je klaar om je van en naar Schiphol te vervoeren. Vul ons formulier in met datum, vertrekadres en met hoeveel passagiers je bent zodat je de ritprijs kan berekenen. Onze prijzen van en naar Schiphol Airport zijn heel voordelig.

Boek je Taxi bij de Schiphol Taxicentrale

Een goedkope taxi bestellen door heel Noord-Brabant die je van of naar Schiphol Airport kan vervoeren? Als je onbezorgd wilt worden vervoerd, reserveer dan vooraf bij TaxiDirectTilburg.nl een taxi naar de luchthaven. We zorgen ervoor dat je op tijd op het vliegveld arriveert en als je wilt worden opgehaald , regelen we dat ook. Onze chauffeurs hebben een goede reputatie en staan klaar om je pverdag, in de nacht doordeweeks en ook in het weekend van en naar Schiphol Airport te vervoeren.

In vergelijking met het gemiddelde taxibedrijf zijn onze prijzen zeer voordelig. Als je alleen of met meerdere personen reist en je wilt worden vervoerd naar vliegveld Schiphol dan doen we dat graag. Je kunt ook een taxibusje reserveren als je met meer dan 4 personen bent. Geef dat van tevoren wel aan. Je hoeft je ook geen zorgen te maken of je je bagage kunt meenemen. Daar is genoeg ruimte in het taxibusje voor. Reis je veel voor jeb bedrijf dan kun je ook kiezen voor ons luxe-vervoer. Je krijgt dan extra service en comfort. Met regelmaat verboeren wij passagiers met de taxi van Tilburg maar de luchthaven maar ook vanaf Oisterwijk. Reserveren is heel gemakkelijk via onze website te regelen. Na reservering ontvang je direct een bevestigingsmail. Je kunt ons ook bellen natuurlijk. Belangrijkste is dat je ontspannen begint aan je reis met TaxidirectTilburg.nl.

Schiphol airport Taxi

Met je vluchtnummer weten we je aankomsttijd

Onze service houdt in dat je van tevoren weet waar je aan toe bent. Bij Taxi Direct weet je daarom van tevoren wat de ritprijs is. Zodra je alles hebt ingevoerd zoals adresgegevens, het aantal passagiers en datum krijg je de prijs te zien. Betaling van de taxi kan met IDEAL, Paypal, creditcard of cash.

De chauffeur van Taxi Schiphol Airport houdt aan de hand van je vluchtnummer je vluchtstatus in de gaten. Vergeet je vluchtnummer niet te vermelden bij de boeking. Schiphol Airport geeft aanvullende vlucht informatie en aankomstijden waar gebruik van wordt gemaakt. Mocht het zijn dat je eerder aankomt of dat er vertraging dan is onze chauffeur daar direct van op de hoogte. De luchthaven vervoerder van Schiphol Airport houdt daar rekening mee. Gemiddeld wachten we een uur nadat je geland bent. Loopt het uit door vertraging van je vlucht of moet je langer wachten bij de bagageband bel dan de vervoerder even op. Voordelig en comfortabel vervoer van of naar Schiphol Airport doe je met taxidirecttilburg.nl.

Annuleren bij taxidirecttilburg.nl

Wie bij ons een taxi van of naar Schiphol Airport boekt moet rekenen op een goede service. Wij zijn een betrouwbaar taxibedrijf en willen dat passagiers tevreden zijn over ons vervoer van of naar Schiphol Airport.

Soms kan het voorkomen dat je de geboekte rit wilt annuleren. Daar hebben we alle begrip voor. Plannen kunnen gewijzigd worden waardoor de reis niet kan doorgaan. Heb je geboekt voor vervoer van of naar Schiphol Airport dan kun je dat 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Boek een Taxi Schiphol Airport waar service hoog in ons vaandel staat.

Veel gestelde vragen

Koninklijke Luchthaven Schiphol of Amsterdam Airport Schiphol (IATA: AMS, ICAO: EHAM) is de grootste Nederlandse luchthaven en een belangrijke luchthaven in Europa. Schiphol was in 2018 met 71 miljoen passagiers de op twee na drukste luchthaven van Europa, na Heathrow (Londen) en Charles de Gaulle (Parijs).

Het vliegveld ligt in de gemeente Haarlemmermeer in het zuiden van de provincie Noord-Holland en bevindt zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van Amsterdam. Op een deel van de huidige locatie van Schiphol, lag tot 1959 het dorp Rijk. De naam “Schiphol” wordt ook gebruikt als plaatsnaam, evenals Schiphol-Oost en Schiphol-Rijk.

De luchthaven is eigendom van de Koninklijke Schiphol Group (statutaire naam: “Royal Schiphol Group N.V.”), met als aandeelhouders de Nederlandse Staat, de gemeenten Amsterdam en Rotterdam, en Groupe ADP.

Schiphol is de thuishaven van de Nederlandse luchtvaartmaatschappijen KLM, Martinair, Corendon, TUI fly en Transavia. Daarnaast is het de Europese hub van Delta Air Lines, en een basis voor Vueling, LEVEL en easyJet. De luchthaven ligt enkele meters onder zeeniveau en telt zes start- en landingsbanen.

Schiphol beschikt over zes start- en landingsbanen:

De Oostbaan (04-22) van 1945, ook wel Fokkerbaan of Oostbaantje genoemd, ligt ten oosten van de Aalsmeerbaan en ten zuidoosten van de Buitenveldertbaan. De Oostbaan ligt op de plaats van het “oude Schiphol” (tegenwoordig Schiphol-Oost genoemd). Het is een kort en oorspronkelijk licht gefundeerd baantje van slechts 45 meter breed en 2014 meter lang, dat loopt van het noordoosten naar het zuidwesten. Dit is de meest bekritiseerde baan van Schiphol. De aanvliegroute loopt over dichtbevolkt Unesco Werelderfgoed-gebied, in een rechte lijn boven Centraal Station, westelijke grachtengordel, Paleis op de Dam en Vondelpark, op een geringe hoogte van 300-600 meter. Volgens afspraak mag de Oostbaan alleen bij uitzonderlijke weersomstandigheden (krachtige tot stormachtige wind uit het zuidwesten) gebruikt worden. De overlast voor de inwoners van Amsterdam, gedocumenteerd door het Bewoners Aanspreekpunt Schiphol, vertoont een sterke groei. 

Sinds 2015 wordt het baantje steeds meer ingezet om reden van logistieke bedrijfsvoering, om piekbelastingen bij de reguliere banen op te vangen. Om dit mogelijk te maken werd de voor grote toestellen te lichte fundering omstreeks 2015 in stilte verzwaard. De lagere grondsnelheid bij sterke tegenwind zorgt ervoor dat er minder afstand nodig is om tot stilstand te komen, waardoor de geringe baanlengte geen belemmering is voor de grootste toestellen. De Aalsmeerbaan (18L-36R), aanvankelijk uit 1950, verlengd in 1961, ligt ten oosten van de Kaagbaan en ten zuiden van de Buitenveldertbaan, parallel aan de Zwanenburgbaan. De Aalsmeerbaan is 45 meter breed en 3400 meter lang. Dit is een secundaire baan, net als de Buitenveldertbaan. Hij is vernoemd naar Aalsmeer omdat de aanvlieg- en vertrekroutes over deze plaats voeren. De baan kan beperkt gebruikt worden: door landend verkeer in noordelijke richting en startend verkeer in zuidelijke richting. De baan mag niet gebruikt worden tussen 23.00 en 06.00 uur vanwege geluidsoverlast in Aalsmeer.

De Kaagbaan (06-24) uit 1960 ligt ten zuiden van de Zwanenburgbaan en de Buitenveldertbaan, en ten westen van de Aalsmeerbaan. De Kaagbaan loopt van zuidwest naar noordoost. Hij is 45 meter breed en 3490 meter lang. Op de Polderbaan na is dit de langste baan van Schiphol. De baan is genoemd naar het dorp De Kaag en de Kagerplassen, omdat de vliegroute over dit gebied voert. Deze baan wordt voornamelijk gebruikt voor starts in zuidwestelijke richting, of landing in noordoostelijke richting. In uitzonderingsgevallen (onder andere bij omstandigheden met zeer sterke zuidwestelijke wind) wordt hij ook als landingsbaan in zuidwestelijke richting gebruikt.

De Buitenveldertbaan (09-27) van 1967, aanvankelijk beter bekend als de Bulderbaan, is een van de start- en landingsbanen die werden aangelegd aan het einde van de jaren zestig. De baan is een secundaire baan, ligt ten oosten van de Zwanenburgbaan en is genoemd naar de Amsterdamse wijk Buitenveldert omdat de aanvliegroute over deze wijk voert. De Buitenveldertbaan is 45 meter breed en 3450 meter lang. Hij kruist de A4 zodat voor het wegverkeer een tunnel moest worden gebouwd, de Schipholtunnel, en kruist ook de Aalsmeerbaan. De Buitenveldertbaan kan beperkt gebruikt worden: door landend verkeer in westelijke richting en en startend verkeer in oostelijke richting (Amsterdam Buitenveldert). In geval van harde wind uit het oosten wordt de baan ook gebruikt om in oostelijke richting te landen. Hiervoor wordt in mei 2018 een PAPI installatie aangebracht als extra hulpmiddel voor piloten. Deze situatie doet zich maar enkele keren per jaar voor.

De Zwanenburgbaan (18C-36C) van 1968, ook wel vierde baan genoemd, is vernoemd naar het dorp Zwanenburg. Hij ligt ten oosten van en parallel aan de Polderbaan en de A5. De baan is 3300 meter lang en is hiermee op de Oostbaan na de kortste baan van Schiphol. De Schipholspoortunnel ligt net ten zuiden van deze baan. De baan kan in beide richtingen worden gebruikt. Sinds 20 februari 2003 wordt de baan tussen 23.00 en 06.00 uur alleen gebruikt als de Polderbaan en de Kaagbaan beide niet beschikbaar zijn.

De Polderbaan (18R-36L) werd in 2003 als zogeheten vijfde baan geopend en kreeg zijn naam na een prijsvraag. Deze baan (als de Oostbaan wordt meegeteld feitelijk de zesde baan) ligt ten westen van de Zwanenburgbaan, parallel hieraan. Hij bleek bij oplevering voor de verkeersleiding te ver van de centrale verkeerstoren te liggen, waardoor het noodzakelijk was overhaast een tweede verkeerstoren te bouwen in de buurt van de nieuwe baan. Taxiën vanaf de terminal naar deze baan duurt tussen de tien en twintig minuten. De Polderbaan is met 3800 meter lengte en 60 meter breedte de langste en breedste baan van Schiphol. De baan kan beperkt gebruikt worden: landend verkeer in zuidelijke richting en startend in noordelijke richting (Spaarndam). De aanvliegroute gaat echter bijna niet over bewoond gebied, waardoor deze landingsbaan (18R) dan ook de voorkeur heeft tijdens nachtelijke uren.

Autoverkeer
Schiphol is per auto te bereiken via de A4 en de A9. Schiphol heeft meerdere parkeerterreinen en parkeerproducten, te weten:

Schiphol P1 Parking, voor wegbrengen en ophalen van passagiers en voor korte reizen (maximaal 48 uur).
Schiphol P3 Parking, lang parkeren, parkeren op het P3 terrein of in de P3 garage. Vervoer van en naar de terminal met pendelbussen.
Schiphol Privium Parking, vlak bij de terminal parkeren voor Privium Plus-leden in Privium 1, Privium 3 of Privium Excellence (een exclusieve garage gekoppeld aan Vertrekhal 3). De parkeerduur in Privium 1 is maximaal 48 uur.
Schiphol Terminal Valet Parking, voornamelijk gericht op de zakelijke reiziger. Auto neerzetten voor de vertrekhal en sleutels afgeven bij de balie.
Schiphol P6 Valet Parking, voornamelijk gericht op het gemak voor de reiziger. Auto neerzetten in P6 Valet Parking op enkele minuten van de terminal en sleutels afgeven bij de balie.

Het maakt het voor de chauffeur een stuk gemakkelijker je vlucht in de gaten te houden. Heb je vertraging dn blijft de chauffeur ongeveer een uur op je wachten na landing.

Via onze website kun je de prijs van je rit berekenen. Je vult je vertrek en het adres waar je naar toe wilt in en je weet de ritprijs.

Als je je vluchtnummer bij de boeking hebt doorgegeven houdt de chauffeur je vlucht in de gaten. De taxi zal ongeveen een uur  na landing op je wachten. Ben je op het vliegveld vertraagd bel dan de vervoerder.

Er worden geen extra kosten berekend voor je bagage. je moet het wel aan de chaufeur doorgeven zodat er rekening mee kan worden gehouden.

Informatie over Schiphol Airport

Geopend 1916 als militair vliegveld
17 mei 1920 eerste lijndienst van de KLM
1967 nieuwe gebouw
Eigenaar: Koninklijke Schiphol Group
Plaats: Haarlemmermeer

Meer populaire luchthavens

Taxi Eindhoven Airport
Taxi Rotterdam Airport
Taxi Brussel Airport
Taxi Düsseldorf Airport
Taxi Weeze Airport
Taxi Maastricht Airport
Taxi Groningen Airport Eelde
Taxi Charleroi
Taxi Keulen
Andere Luchthavens

Taxi Direct Tilburg

Representativiteit, professionaliteit en klanttevredenheid. Taxi Direct Tilburg is een jong, dynamisch en ondernemend taxibedrijf gevestigd in Tilburg. Met onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in particulier, zakelijk, groeps- en luchthavenvervoer in Tilburg, de omgeving van Tilburg en België.

Contact