Taxi Efteling - Taxi Direct Tilburg vervoert u veilig, snel en professioneel naar uw bestemming. Reserveer online een taxi of bel ons direct.

Bel Taxi Direct Tilburg 013-3020171

Ervaren taxi chauffeurs
Altijd een prive taxi
Vaste ritpijzen
24uur taxicentrale

Taxi Efteling

Taxi Direct Tilburg 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar!

Taxi Beekse bergen
Taxi Efteling Bosrijk

Bent u met een groep bij Efteling bosrijk? Wij verzorgen ook Groepsvervoer met onze taxibusjes

Taxi efteling loonsche land
Taxi Efteling Loonsche Land

Heeft u een overnachting gereserveerd bij Efteling Loonsche land? Onze taxi staat voor u klaar!

Taxi efteling hotel
Taxi Efteling Hotel

Heeft u een overnachting geboekt bij Hotel Efteling? wij brengen je er graag naartoe!

Taxi Efteling - Kaatsheuvel

Taxi Direct Tilburg staat bekend om zijn goede service in de regio Kaatsheuvel, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven en Breda. Wij zijn gespecialiseerd in Luchthavenvervoer, personenvervoer, groepsvervoer, en evenementenvervoer in Noord-Brabant. Onze ritprijzen zijn voordelig en aantrekkelijk geprijsd. Met Taxi Direct Tilburg snel op weg. Wij zijn snel ter plaatse en brengen u veilig en comfortabel naar uw bestemming. Boek uw rit en onze chauffeur is onderweg.

Taxi Efteling Kaatsheuvel - taxidirecttilburg.nl

Taxi van Kaatsheuvel De Efteling naar alle luchthaven in Nederland België en Duitsland ben u hier op vakantie laat ons u dan ook de mooiste plekjes zien van Brabant o.a. de Efteling, Speelland & Safaripark de Beekse bergen laat u lekker genieten in de talloze attracties van de Efteling dwaal lekker rond ik het sprookjes bos en als de dag ten eind komt staat onze taxichauffeur van Taxi Direct Tilburg voor u klaar om je van de Efteling naar uw hotel, luchthaven, station of andere bestemming te brengen. ontspan lekker in de taxi en evalueer de dag met uw gezelschap in de taxi hierbij kunt u de gehele dag tijd aan elkaar spenderen zonder dat u na hoeft te denken over het vervoer van en naar de Efteling wij zorgen dat u op tijd komt.

Comfortabel met de Taxi naar de Efteling.

Bestel je taxi naar Attractiepark de Efteling bij taxidirecttilburg.nl. Taxi naar Efteling hotel nodig? Wij staan voor je klaar om je van en naar attractiepark Efteling te vervoeren. Vul datum, vertrekadres en met hoeveel passagiers je bent in zodat je de ritprijs kan berekenen. Onze tarieven van en naar Efteling zijn voordelig geprijsd. Eindig je dag lekker ontspannen in de taxi, wij brengen u vanaf Kaatsheuvel naar elke bestemming naar wens voornamelijk rijden wij passagiers van De Efteling naar Tilburg centraal station maar ook van de Efteling naar Den-bosch centraal station komt u vanuit het buitenland wij kunnen u ook naar de luchthaven brengen. Taxi Efteling Amsterdam Schiphol Airport of Taxi Efteling Eindhoven Airport wat uw bestemming ook is wij brengen er u graag naartoe. Ontspan en begin uw dag zonder zorgen.

Vaak gestelde vragen

We helpen je graag opweg. Daarom geven we alvast antwoord op de meest voorkomende vragen bij het reserveren van uw taxirit.

Er worden bij ons veel Taxiritten van Tilburg naar De Efteling besteld. Vanuit Kaatsheuvel "de Efteling" vervoeren we je naar stad of dorp naar keuze.
Zodra je bij ons een taxi hebt geboekt Neemt onze chauffeur Contact met u op rond het afgesproken tijdstip.
Via onze website kun je de prijs van je rit berekenen. Je vult je vertrek en het adres waar je naar toe wilt in en je weet de ritprijs.
Ja absoluut, je hoeft niet bang te zijn dat je de rit moet delen met anderen.
Ja als u speciale wensen heeft of bestemmingen Laat het ons van tevoren weten.

Wat klanten over ons zeggen.

Michel Wouters
Michel Wouters
22/08/2022
Piet van Wanrooij
Piet van Wanrooij
06/07/2022
Bryan Willems
Bryan Willems
09/06/2022
Afspraken goed nagekomen en nog eens een gezellige chauffeur ook! Top bedrijf!
Tini Neumann
Tini Neumann
29/05/2022
Mezaache Fouad
Mezaache Fouad
25/05/2022
Duuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrr
online -PeW
online -PeW
12/05/2022
Ik heb taxi besteld hoefde niet lang te wachten