Contact

Heeft u een vraag? Via WhatsApp, per e-mail of telefonisch helpen we je graag! Onze Taxicentrale is 24uur beschikbaar.

Bel Taxi Direct Tilburg 013-3020171

Ervaren taxi chauffeurs
Altijd een prive taxi
Vaste ritpijzen
24uur taxicentrale

Taxi Direct Tilburg

Kartuizersstraat 54
5042 AX Tilburg
Nederland

Bedrijfsnaam

Taxi Direct Tilburg

KVK-nummer

67927823

BTW-nummer

NL002351383B19

Telefoonnummer

013 302 01 71

Vaak gestelde vragen

We helpen je graag opweg. Daarom geven we alvast antwoord op de meest voorkomende vragen bij het reserveren van uw taxirit.

Door ons grote netwerk aan aangesloten chauffeurs zijn wij in heel Noord-Brabant beschikbaar. Taxiritten van en naar iedere locatie in Nederland en luchthavens in België en Duitsland kunnen via onze website geboekt worden.
Op onze website kun je vrijblijvend de prijs van de taxirit berekenen. Vul hier je ophaal- en bestemmingsadres in, klik vervolgens op ‘Bereken mijn ritprijs’ en de ritprijs verschijnt vanzelf in beeld. Afhankelijk van het aantal personen en welk type vervoer er is gekozen, wordt de ritprijs berekend. Deze prijs van de rit staat vast en betaal je vooraf, er hoeft niks meer in de taxi betaald te worden.
Onze taxibusjes kunnen maximaal 8 personen vervoeren. Wanneer je taxivervoer voor meer dan 8 personen nodig hebt, dan kun je via onze website eenvoudig meerdere boekingen plaatsen.
Je kunt bij ons 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Bij ritten die kort van tevoren geboekt worden, zal er binnen enkele minuten een chauffeur aan de rit(ten) worden toegewezen. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt je boeking kosteloos geannuleerd.
Ja u kunt ons Bellen, Mailen en Whatsappen.