Over Ons

Representativiteit, professionaliteit en klanttevredenheid. Taxi Direct Tilburg is een jong, dynamisch en ondernemend taxibedrijf gevestigd in Tilburg. Taxi Tilburg, binnen 15 minuten op locatie in de regio Tilburg.

Bel Taxi Direct Tilburg 013-3020171

Ervaren taxi chauffeurs
Altijd een prive taxi
Vaste ritpijzen
24uur taxicentrale

Taxi Direct Tilburg

Taxi service 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar!

Over ons

Representativiteit, Professionaliteit en Klanttevredenheid, Bij Taxi Direct Tilburg verlenen wij de beste service die u maar kunt wensen. Met jaren lange ervaring in Tilburg, zijn wij gespecialiseerd in particulier, zakelijk, groeps- en luchthavenvervoer binnen Nederland, Duitsland en België graag helpen wij u om elk hoekje van het land en Europa te bereiken. Een zakelijke reis of op vakantie. Of komt u terug van vakantie? Wij staan altijd voor u klaar. Het enige wat u hoeft te doen is ons bellen en wij zorgen ervoor dat wij Snel op locatie zijn. Comfortabel, veilig en snel.

Sinds kort verlenen wij bij Taxi Direct Tilburg ook diensten aan bedrijven. Bent u opzoek naar een goed en betrouwbaar taxibedrijf die u graag helpt met het heen en weer brengen van uw medewerkers of klanten van A naar B? Of zoekt u een betrouwbaar taxibedrijf voor u zelf? Neem dan gerust contact met ons op. Bij Taxi Direct Tilburg denken wij met u mee en zoeken wij samen met u naar de beste oplossing.

Taxi Direct Tilburg is gespecialiseerd in taxivervoer voor groepen (groepsvervoer) en luchthavenvervoer. Onze Chauffeurs brengen u op een snelle, veilige en comfortabele manier van A naar B. Bedrijfsuitjes, bruiloften, verjaardagsfeesten en festivals in Tilburg. Noem het maar op en wij regelen het! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Taxi Direct Tilburg tot uw dienst. Centrale nummer  +31133020171 WhatsApp ook Mogelijk!

Vaak gestelde vragen

We helpen je graag opweg. Daarom geven we alvast antwoord op de meest voorkomende vragen bij het reserveren van uw taxirit.

Wat klanten over ons zeggen.

Michel Wouters
Michel Wouters
22/08/2022
Piet van Wanrooij
Piet van Wanrooij
06/07/2022
Bryan Willems
Bryan Willems
09/06/2022
Afspraken goed nagekomen en nog eens een gezellige chauffeur ook! Top bedrijf!
Tini Neumann
Tini Neumann
29/05/2022
Mezaache Fouad
Mezaache Fouad
25/05/2022
Duuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrr
online -PeW
online -PeW
12/05/2022
Ik heb taxi besteld hoefde niet lang te wachten