DutchEnglish
DutchEnglish

Over ons

Bij Taxi Direct Tilburg verlenen wij de beste service die u maar kunt wensen. Met jaren lange ervaring in Tilburg, omgeving van Tilburg, Nederland en België helpen wij u graag om elk hoekje van het land en Europa te bereiken. Een zakelijke reis of op vakantie. Of komt u terug van vakantie? Wij staan altijd voor u klaar. Het enige wat u hoeft te doen is ons bellen en wij zorgen ervoor dat wij binnen 10 minuten op locatie zijn. Eenvoudig, veilig en snel.

Sinds kort verlenen wij bij Taxi Direct Tilburg ook diensten aan bedrijven. Bent u opzoek naar een goed en betrouwbaar taxibedrijf die u graag helpt met het heen en weer brengen van uw medewerkers of klanten van A naar B? Of zoekt u een betrouwbaar taxibedrijf voor u zelf? Neem dan gerust contact met ons op. Bij Taxi Direct Tilburg denken wij met u mee en zoeken wij samen met u naar de beste oplossing.

Taxi Direct Tilburg is gespecialiseerd in taxivervoer voor groepen (groepsvervoer) en luchthavenvervoer. Onze grote taxibus brengt u op een snelle, veilige, comfortabele manier van A naar B. Bedrijfsuitjes, bruiloften, verjaardagsfeesten en festivals in Tilburg. Noem het maar op en wij regelen het! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Taxi Direct Tilburg tot uw dienst.

Taxi Direct Tilburg

Representativiteit, professionaliteit en klanttevredenheid. Taxi Direct Tilburg is een jong, dynamisch en ondernemend taxibedrijf gevestigd in Tilburg. Met onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in particulier, zakelijk, groeps- en luchthavenvervoer in Tilburg, de omgeving van Tilburg en België.

Contact