Groepsvervoer met de Taxibus

Voor groepsvervoer hebben wij speciale taxibusjes. Of u nu met 6, 8, 10 of 16 personen reist. Wij helpen u graag verder bij uw groepsreizen! Wij beschikken over taxibussen die ruim en comfortabel zijn en daardoor uitermate geschikt zijn voor groepsreizen. Wilt u meer weten over onze groepsvervoer service? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0031640082003. Een taxibus reserveren is heel gemakkelijk bij TaxiDirectTilburg.nl

Groepsvervoer met Mercedes Taxibusjes

Wij maken voor het groepsvervoer gebruik van Mercedes bussen, omdat deze de meest comfortabele zijn in de range. De bus is geschikt voor een dagje uit met de familie, het ophalen van de crew, zakelijk vervoer en reizen naar elke luchthaven in Nederland en daarbuiten. Wij halen u zoals tijdens de reservering is afgesproken op de gewenste dag en tijdstip en zorgen ervoor dat u op tijd op uw bestemming komt.

Comfortabel en veilig groepsvervoer begint bij Taxi Direct Tilburg

Wij brengen u naar elk hoekje van Europa bij wijze van spreken en onze professionele chauffeurs kunnen u ook retour weer ophalen. Wist u dat groepsvervoer met een taxibusje een stuk voordeliger is dan met het openbaar vervoer of gewoon met de auto?

Groepsreizen met gespecialiseerde busjes

Wanneer u met een groep vervoerd wilt worden heeft Taxi direct tilburg de beschikking over comfortabele taxibusjes. U wilt met een middelgroot gezelschap gaan reizen, dan is groepsvervoer vaak voordeliger dan met een reguliere taxi.

Nog een ander pluspunt van de taxibusjes van Taxi tilburg is dat er een lage instap is en extra bagageruimte. Natuurlijk zijn de busjes comfortabel en veilig van binnen. Onze bestuurders zijn bekwaam en ervaren. Taxidirecttilburg.nl is dan ook een betrouwbare naam in Tilburg en omgeving en Brabant.

Taxi Direct Tilburg

Representativiteit, professionaliteit en klanttevredenheid. Taxi Direct Tilburg is een jong, dynamisch en ondernemend taxibedrijf gevestigd in Tilburg. Met onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in particulier, zakelijk, groeps- en luchthavenvervoer in Tilburg, de omgeving van Tilburg en België.

Contact