Groepsvervoer Service

Bel Taxi Direct Tilburg 013-3020171

Ervaren taxi chauffeurs
Altijd een prive taxi
Vaste ritpijzen
24uur taxicentrale

Groepsvervoer

Taxi Direct Tilburg 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar!

Gespecialiseerd in groepsvervoer, voor Particulieren en zakelijk.

Met onze taxibusjes verzorgen wij groepsvervoer. Of u nu met 6, 8, 10 of 16 personen reist. Wij helpen u graag verder bij uw groepsreizen!

Groepsvervoer met de Taxibus

Voor groepsvervoer hebben wij speciale taxibusjes. Of u nu met 6, 8, 10 of 16 personen reist. Wij helpen u graag verder bij uw groepsreizen! Wij beschikken over taxibussen die ruim en comfortabel zijn en daardoor uitermate geschikt zijn voor groepsreizen. Wilt u meer weten over onze groepsvervoer service? Neem dan telefonisch contact met ons op: +31133020171. Een taxibus reserveren is heel gemakkelijk bij TaxiDirectTilburg.nl

Groepsvervoer met Mercedes Taxibusjes

Wij maken voor het groepsvervoer gebruik van Mercedes bussen, omdat deze de meest comfortabele zijn in de range. De bus is geschikt voor een dagje uit met de familie, het ophalen van de crew, zakelijk vervoer en reizen naar elke luchthaven in Nederland en daarbuiten. Wij halen u zoals tijdens de reservering is afgesproken op de gewenste dag en tijdstip en zorgen ervoor dat u op tijd op uw bestemming komt.

Groepsreizen met gespecialiseerde busjes

Wanneer u met een groep vervoerd wilt worden heeft Taxi direct Tilburg de beschikking over comfortabele taxibusjes. U wilt met een middelgroot gezelschap gaan reizen, dan is groepsvervoer vaak voordeliger dan met een reguliere taxi.

Nog een ander pluspunt van de taxibusjes is dat er een lage instap is en extra bagageruimte. Natuurlijk zijn de busjes comfortabel en veilig van binnen. Onze bestuurders zijn bekwaam en ervaren. Taxidirecttilburg.nl is dan ook een betrouwbare naam in Tilburg en omgeving en Brabant.

Comfortabel en veilig groepsvervoer begint bij Taxi Direct Tilburg

Wij brengen u naar elk hoekje van Europa bij wijze van spreken en onze professionele chauffeurs kunnen u ook retour weer ophalen. Wist u dat groepsvervoer met een taxibusje een stuk voordeliger is dan met het openbaar vervoer of gewoon met de auto?

Vaak gestelde vragen

We helpen je graag opweg. Daarom geven we alvast antwoord op de meest voorkomende vragen bij het reserveren van uw taxirit.

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in bij de boekingsmodule. Klik vervolgens op ‘Bereken mijn ritprijs’ en de prijs van je rit verschijnt vanzelf in beeld. De prijs kan vervolgens oplopen; dit is afhankelijk van het aantal passagiers en welk type vervoer er wordt gekozen en eventueel van het tijdstip.
tot maximaal acht personen passen er in een taxibusje, Bent u met meer personen neem contact met ons op.
Bij ons kunt u zeker meerdere taxibusjes reserveren, ook voor grote groepen kunt u bij ons terecht.
Bij ons kunt u een taxibusje bestellen naar diverse locaties o.a. Luchthavens, Evenementen, Dorpen en Steden.

Wat klanten over ons zeggen.

Michel Wouters
Michel Wouters
22/08/2022
Piet van Wanrooij
Piet van Wanrooij
06/07/2022
Bryan Willems
Bryan Willems
09/06/2022
Afspraken goed nagekomen en nog eens een gezellige chauffeur ook! Top bedrijf!
Tini Neumann
Tini Neumann
29/05/2022
Mezaache Fouad
Mezaache Fouad
25/05/2022
Duuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrr
online -PeW
online -PeW
12/05/2022
Ik heb taxi besteld hoefde niet lang te wachten