Hotel Taxi Tilburg

Hotelvervoer Tilburg - Taxi Direct Tilburg vervoert u veilig, snel en professioneel naar uw Hotel. Reserveer online een taxi of bel ons direct.

Boek je taxi online of bel 013-3020171

Ervaren taxi chauffeurs
Altijd een prive taxi
Vaste ritpijzen
24uur taxicentrale

Hotel Taxi Tilburg

Taxi Direct Tilburg 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar!

Hotel Taxi Service.

Dagelijks vervoeren wij vele hotelgasten voor diverse hotels in Tilburg naar de gewenste plaats van bestemming of het nu gaat om zakelijke relaties van bedrijven in de regio van Tilburg of hotelgasten die voor een korte of langere periode in het hotel verblijven. Taxi Direct Tilburg staat dan ook 24 uur per dag en 7dagen per week voor u klaar en bied u de service en kwaliteit die u mag verwachten.

Een rit in de taxi is een onderdeel van de klantbeleving van uw gasten

Voor hotels is de mate van gastvrijheid en klantbeleving erg belangrijk. Tegenwoordig is een vriendelijke glimlach niet meer genoeg. De tijden, mensen, eisen en wensen van de gasten veranderen continu en daar moet perfect op ingespeeld worden, anders leg je het af. Met het overweldigende aanbod van hotels in de stad, gaat het niet meer alleen om slapen, het moet een belevenis zijn. De geschepte verwachtingen van uw gasten moeten overtroffen worden voor een optimale klantbeleving, zo kunt de concurrenten voor blijven. Wat kan Taxi Direct Tilburg voor u en uw hotelgasten betekenen om deze factoren naar het ultieme niveau te brengen zodat wij kunnen zorgen voor een fijne en veilige ervaring voor uw gasten!

Hoteltaxi – Partnervervoer

Bent u opzoek naar een Taxibedrijf die u kunt vertrouwen, Chauffeurs die zich kunnen inleven en aanpassen naar wens van de klant? Wij zijn specialist op gebied van Luchthavenvervoer – en toeristenvervoer van en naar het vliegveld in binnen en buitenland. Uw partner in hotelvervoer, vraag naar de mogelijkheden! Wilt u Meer Weten over onze Hoteltaxi-Partnervervoer? Vraag Vrijblijvend Een Afspraak aan.

Hotelgasten snel veilig en Comfortabel van en naar Schiphol Airport

Voor uw buitenlandse gasten, die bij u in het hotel verblijven in de omgeving van Tilburg, kunt u gebruik maken van onze Airport Taxi Services Tilburg. Voor het comfortabel vervoeren van uw gasten van en naar het hotel. Op deze manier worden uw gasten op de luchthaven al op een goede en vertrouwde manier opgevangen, op het afgesproken tijdstijd, door professionele chauffeurs. Dit geeft uw gasten meteen al een prettig gevoel. Onze ritprijzen, zullen verder zeker ook het aanzien en gevoel van tevredenheid van uw gasten positief beïnvloeden. Bereken al onze prijzen van en naar Schiphol, ook vervoeren wij uw gasten naar alle luchthavens in Nederland, België en Duitsland staat uw luchthaven er niet tussen neem dan contact met ons op onze Taxicentrale wij helpen u en uw gasten  graag op weg. De Hotel Taxi is 24uur 7dagen per week bereikbaar.

Taxi Naar Het Hotel.

De Chauffeurs van Taxi Direct Tilburg haalt u op waar u maar wil en brengt u veilig en comfortabel tot aan de entree van het Hotel. U hoeft zich op deze manier dan ook geen zorgen te maken om een zware koffer.

Vaak gestelde vragen

We helpen je graag opweg. Daarom geven we alvast antwoord op de meest voorkomende vragen bij het reserveren van uw taxirit.

In een Taxi passen 2 grote koffers en handbagage in een taxibusje passen 8 grote koffers en handbagage.
Een vertraging van meer dan 5 minuten of een wijziging in uw reis dient u altijd aan te geven om extra kosten te vermijden. Mocht u een vraag hebben kunt u contact met ons opnemen.
annuleringen tot 24 uur voor vertrektijd worden binnen 3 werkdagen teruggestort op uw bankrekening of creditkaart. Indien u korter dan 24uur voor de gereserveerde vertrektijd annuleert worden de kosten niet vergoedt.
Ja dat is zeker mogelijk. Taxi Direct Tilburg heeft verschillende taxi diensten, neem contact op met onze taxicentrale.
Ja, we accepteren alle gangbare creditcards, waaronder Visa, Mastercard en American Express.

Wat klanten over ons zeggen.

Michel Wouters
Michel Wouters
22/08/2022
Piet van Wanrooij
Piet van Wanrooij
06/07/2022
Bryan Willems
Bryan Willems
09/06/2022
Afspraken goed nagekomen en nog eens een gezellige chauffeur ook! Top bedrijf!
Tini Neumann
Tini Neumann
29/05/2022
Mezaache Fouad
Mezaache Fouad
25/05/2022
Duuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrr
online -PeW
online -PeW
12/05/2022
Ik heb taxi besteld hoefde niet lang te wachten