Airport Taxi Tilburg

Luchthavenvervoer met Airport Taxi Direct Tilburg? We staan bekend om onze specialisatie in airport taxi vervoer tussen Tilburg en de vele andere luchthavens in Nederland en daar buiten. Er wordt een afspraak met u gemaakt wanneer u thuis of op uw kantoor wilt worden opgehaald. Daarna zorgen we ervoor dat u ruim op tijd op de desbetreffende luchthaven zal arriveren. Van tevoren bekijken we hoe laat u het beste opgehaald moet worden dit vanwege eventuele files en andere problemen op de weg die de rit kunnnen vertragen. Wanneer u terug komt van uw reis kunnen wij u ook weer ophalen.

Airport Taxi Checklist

Ook neemt onze chauffeur een checklist met u door zodat u zeker weet dat u alles bij u heeft. Niets erger dan dat u iets bent vergeten terwijl we bijna bij het vliegveld zijn. Natuurlijk helpen we u na aankomst op het vliegveld met uw bagage en zorgen we ervoor dat u bij de juiste terminal en checkbalie komt.

Als u met de hele familie op reis gaat hebben wij daar ruime en comfortabele vervoersmiddelen voor. U vakantie begint al zonder zorgen wanneer u bij ons in de airport taxi stapt!

Bij Airport Taxi Direct Tilburg hanteren wij vaste lage prijzen voor de beste kwaliteit!
Verdere Airport taxi vervoer informatie

Airport Taxi? Waar gaat de reis heen?

Gaat u op reis of voor uw werk met het vliegtuig? Reserveer dan bij ons tijdig een taxi voor veilig vervoer naar een van de vele vliegveldenol. Met Taxi Direct Tilburg weet u tenminste dat u op tijd aankomt. Met de zekerheid van comfortabel en veilig personenvervoer door gekwalificeerde chauffeurs kunt u ook weer gerust thuis komen. Goedkoop luchthavenvervoer naar Schiphol of een ander vliegveld? Dat kan zeker met Taxi Direct Tilburg.

Airport Taxi Service ook zakelijk

U reist veel voor uw werk en moet veel van Tilburg naar Eindhoven Airport bijvoorbeeld? Met onze gespecialiseerde airport service voor de regio Tilburg en Noord-brabant hebben wij een keuze van betrouwbare chauffeurs voor al uw zakenreizen. Woont u in Noord of Midden Brabant, dan kunt u zeker gebruik maken van onze taxi luchthaven service. We rijden u naar Schiphol, Rotterdam, Eindhoven airport en Brussel. Ook voor andere luchthavens in Nederland, België en Duitsland kunt u bij ons gerust een taxi reserveren. Indien men vanaf Tilburg en omstreken een taxi nodig heeft naar een van de vele andere luchthavens in Nederland, Belgie of Duitsland, wilt u natuurlijk comfortabel en veilig worden vervoerd. Wij kunnen u ook weer ophalen van de luchthaven als u weer terug komt.

Altijd op tijd op het vliegveld aankomen

24 uur per dag en 7 dagen in de week zijn wij bereikbaar zodat u ten alle tijden een taxi bij ons kunt reserveren. Na afloop kunt u cash voldoen of met pin en creditcard. We zijn van alle gemakken voorzien. We houden rekening met de alledaagse wegwerkzaamheden op de weg zodat we altijd op tijd zijn op de plek van bestemming. U wordt naar het vliegveld gebracht en weer opgehaald als u dat wenst. De chauffeur wacht u bij de gate op. Op welk vliegveld u ook moet zijn, Taxi Direct Tilburg regelt uw luchthavenvervoer. U gaat veel op reis? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Vaste prijzen naar luchthavens

Privé Taxi1-4 Personen5-8 Personen
Schiphol Airport€140€160
Zaventem Airport€135€155
Eindhoven Airport€65€80
Rotterdam Airport€100€120
Dusseldorf Int. Airport€175€200
Brussels Charleroi Airport€220€250
Keulen Bonn Airport€230€250
Weeze Airport€150€175
Liége Airport€180€200
Maastricht Aachen Airport€140€160
Frankfurt am Main Airport€450€470

Tel:
+31 (0) 6 40 08 20 03
E-mail:
info@taxidirecttilburg.nl

Zakelijk:
KvK-nummer : 67927823
BTW-nummer: NL222686248B01
Bank : NL14INGB0007659179

Voor een extra ophaaladres in de
omgeving word €10,- extra gerekend.

NEEM CONTACT OP