Contractvervoer Tilburg

Taxi Direct Tilburg verzorgt Contractvervoer Tilburg o.a. Leerlingenvervoer, Ziekenvervoer, Wmo en Pgb in de regio Tilburg en Noord-Brabant. Bel 0133020171 of mail ons voor een offerte op

Boek je taxi online of bel 013-3020171

Ervaren taxi chauffeurs
Altijd een privé taxi
Vaste ritpijzen
24uur taxicentrale

Contractvervoer Tilburg

Taxi Direct Tilburg 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar!

Taxi
ziekenvervoer

Luchthavenvervoer Moergestel
dagbestedingsvervoer

Gespecialiseerd in contractvervoer, voor Gemeentes Bedrijven en particulieren

Contractvervoer

Taxi Direct Tilburg is uw partner als het gaat om contractvervoer voor speciale groepen mensen. Denk aan leerlingen, ouderen en mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Als u gebruik maakt van contractvervoer, betaalt u een speciaal tarief. Soms vergoedt de gemeente of zorgverzekeraar de ritten volledig. Taxi Direct Tilburg voert het contractvervoer uit in opdracht van gemeenten, zorgverzekeraars en zorginstellingen.

Taxi Direct verzorgt Contractvervoer op maat:

Contractvervoer voor bedrijven en particulieren.

Om Gebruik te maken van contractvervoer, heeft u meestal een indicatie nodig.  Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij uw gemeente, uw zorgverzekeraar of de zorginstelling bijvoorbeeld vanuit het persoonsgebonden budget (pgb), de Wet langdurige zorg (Wlz) of de zorgverzekeringswet (Zvw). Hiervoor ontvangt men een machtiging of indicatie van de gemeente, zorgkantoor of zorgverzekeraar. Ook wanneer je nog geen indicatie hebt, helpen we je graag verder.

Veilig vervoer naar iedere zorg locatie in Nederland

We rijden van en naar scholen, ziekenhuizen, verpleeghuizen, dagbesteding, revalidatiecentra en alle overige locaties waar (medische) zorg plaatsvindt. Ook voor spoedaanvragen ben je ons aan het juiste adres Taxi Direct Tilburg staat garant voor Contractvervoer zonder zorgen!

Vormen van contractvervoer:

  • Pgb vervoer
  • Wlz vervoer
  • Wmo vervoer
  • Zorgvervoer
  • Ziekenvervoer
  • Leerlingenvervoer
  • Dagbestedingsvervoer

Meer weten over contractvervoer? Bel direct 013-3020171 of neem contact op.

Vaak gestelde vragen

We helpen je graag opweg. Daarom geven we alvast antwoord op de meest voorkomende vragen bij het reserveren van uw taxirit.

Contractvervoer is het vervoer van personen of goederen op basis van eens overeenkomst tussen de vervoerder en de opdrachtgever.
Contractvervoer biedt tal van voordelen, waaronder betrouwbaarheid, flexibiliteit, kostenbesparing en veiligheid.
De verschillende soorten contractvervoer zijn onder meer leerlingenvervoer, zorgvervoer, bedrijfsvervoer en luchthavenvervoer.
Door contact met ons op te nemen per e-mail met de details gegevens en wensen zodat wij de overeenkomst kunnen afstemmen en bespreken.
Taxi Direct Tilburg is een gerenommeerd taxibedrijf in Tilburg al onze chauffeurs worden gescreend en hebben de juiste licentie om te mogen werken als chauffeur ons wagenpark schikt over nette en goed onderhouden voertuigen tevens werken wij onder contract voor enkele gemeentes binnen noord brabant

Wat klanten over ons zeggen.

Michel Wouters
Michel Wouters
22/08/2022
Piet van Wanrooij
Piet van Wanrooij
06/07/2022
Bryan Willems
Bryan Willems
09/06/2022
Afspraken goed nagekomen en nog eens een gezellige chauffeur ook! Top bedrijf!
Tini Neumann
Tini Neumann
29/05/2022
Mezaache Fouad
Mezaache Fouad
25/05/2022
Duuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrr
online -PeW
online -PeW
12/05/2022
Ik heb taxi besteld hoefde niet lang te wachten