Privechauffeur - Zakelijk Vervoer

Privechauffeur - Taxi Direct Tilburg vervoert u veilig, snel en professioneel naar uw bestemming. Reserveer online een taxi of bel ons direct.

Bel Taxi Direct Tilburg 013-3020171

Ervaren Privechauffeurs
Altijd een prive taxi
Vaste ritpijzen
24uur taxicentrale

Privechauffeur

Taxi Direct Tilburg 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar!

Taxi

Directie Chauffeur CCVD-1


Directie Chauffeur Dekra


Luchthavenvervoer Moergestel

Privechauffeur Tilburg


Bent u op zoek naar een Privechauffeur? Wij hebben voor u de oplossing! Zakelijk Vervoer door heel Nederland!

Bij Taxi Direct Tilburg hebben wij een uitstekend Netwerk met gekwalificeerde privechauffeurs. Uw eigen professionele privéchauffeur! Dan bent u bij ons bij het juiste adres. Bent u opzoek naar een comfortabele, rustige en veilige reis met de taxi? Wij kunnen dat voor u regelen. Ook kunt u bij ons terecht voor een Internationaal Executive Chauffeur (DEKRA). Zorgeloos reizen van en naar uw bestemming locatie. Dat kunt u doen bij Taxi Direct Tilburg.

Privechauffeur nodig? - Zakelijk Vervoer

Privechauffeur nodig? Als zakenmens heeft u een drukke agenda, hierbij is het natuurlijk van belang dat u tijdig arriveert op elke afspraak, of dit nu meetings, zakelijke evenementen, vergaderingen of recepties zijn. Bent u opzoek naar een professionele privechauffeur voor u zelf of een zaken relatie? Taxi direct Tilburg zorgt ervoor dat u tijdig en ontspannen op u afspraken verschijnt. Onze privéchauffeur en directie chauffeurs zijn binnen heel Nederland beschikbaar.

Met onze wisselende vloot van luxe auto’s en bussen komt u en of uw zaken relatie ook nog eens representatief voor de dag en kunt u onderweg ongestoord doorwerken. Bovendien zijn onze privéchauffeurs zeer representatief en bezitten ze over de juiste omgangsvormen. Op een galante en doeltreffende wijze wordt u naar uw plaats van bestemming gebracht. Hierbij is het vermelden waard dat al deze chauffeurs over zeer veel ervaring beschikken en dat wij absoluut géén gebruik maken van studenten chauffeurs. Nederland is niet de basis wij gaan de grens over.

Privechauffeur en de voordelen daarvan!

  • Overal in Nederland

Door ons grote netwerk van chauffeurs kunnen wij naar iedere locatie in Nederland een privé Chauffeur sturen voor een zakelijke rit.

  • Scherpe Tarieven

Vaste Tarieven Tot 40% goedkoper dan de Taxi meterprijs. Je weet vooraf wat het gaat kosten. Géén verrassingen achteraf.

  • Op Rekening Rijden

Voor zakelijke klanten is het de mogelijkheid om ritten op rekening te rijden. Maandelijks versturen wij een verzamelfactuur van alle gereden ritten.

  • Alle Facturen Overzichtelijk

Alle facturen worden overzichtelijk aan het einde van de maand gestuurd. Deze facturen kunnen gedownload worden voor declaratie.

  • Vervoer Op Maat

Keuze uit meerdere vervoer typen Auto, Bus, Standaard en Luxe. Voor Speciale wensen kunt u met ons contact opnemen.

Geen van bovenstaande opties? Bel dan nu vrijblijvend +31133020171  Zorgeloos reizen naar uw bestemming locatie. Dat kunt u doen bij Taxi Direct Tilburg.

Vaak gestelde vragen

We helpen je graag opweg. Daarom geven we alvast antwoord op de meest voorkomende vragen bij het reserveren van uw taxirit.

Wat klanten over ons zeggen.

Michel Wouters
Michel Wouters
22/08/2022
Piet van Wanrooij
Piet van Wanrooij
06/07/2022
Bryan Willems
Bryan Willems
09/06/2022
Afspraken goed nagekomen en nog eens een gezellige chauffeur ook! Top bedrijf!
Tini Neumann
Tini Neumann
29/05/2022
Mezaache Fouad
Mezaache Fouad
25/05/2022
Duuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrr
online -PeW
online -PeW
12/05/2022
Ik heb taxi besteld hoefde niet lang te wachten