Taxi Kaatsheuvel

Regel je Kaatsheuvel taxi bij het taxibedrijf van Noord-Brabant! Vanuit Kaatsheuvel brengen we je zorgeloos naar iedere stad of dorp in Nederland. Wil je met de taxi naar Kaatsheuvel? Ook je taxi naar Kaatsheuvel boek je bij ons online! De leukste reizigerswaardering van Noord-Brabant. Wat je bestemming ook is, wij brengen je er naartoe. Keuze uit standaard, luxe, en taxibus.

Taxi Kaatsheuvel - taxidirecttilburg.nl

Om bij Taxi Kaatsheuvel te bestellen, bel nu! In heel Brabant staan onze chauffeurs voor je klaar. We staan overal in Kaatsheuvel en omgeving voor je klaar. Ook bij Heukelom of Moergestel. Er worden bij ons veel taxiritten van Tilburg naar Kaatsheuvel besteld. Taxi Heukelom of taxi naar het station nodig? Bestel je taxi via taxidirecttilburg.nl. Bestel je taxi via taxidirecttilburg.nl. Als je speciale wensen hebt geef deze dan door bij opmerkingen. Wil je bijvoorbeeld een taxibusje bestellen dan is dat mogelijk. Laat het ons weten en selecteer deze optie bij het boeken van je taxi. Bij taxidirecttilburg.nl weet je dat je een prive taxi bij een betrouwbaar taxibedrijf besteld. Je bagage kun je gratis meenemen. Ook voor zakelijke afspraken kun je bij Taxi Direct Tilburg een luxe auto bestellen. Onze chauffeur komt je in pak met een luxe auto ophalen. Bij taxi Kaatsheuvel staat de klant voorop. Boek je taxi van en naar Kaatsheuvel nu online.

Taxi Kaatsheuvel

Taxi Kaatsheuvel - Comfortabel Vervoer

Op zoek naar snel en betrouwbaar en comfortabel vervoer in de regio Kaatsheuvel? Taxicentrale Taxi Kaatsheuvel heeft het allemaal. Je kunt nu online boeken en je laten vervoeren door een chauffeur met kennis, ervaring en die de regio goed kent. Met de taxi naar Eindhoven Airport of naar Schiphol? Taxi Kaatsheuvel is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. We staan altijd voor je klaar. Onze tarieven zijn voordelig en we zijn snel ter plekke. Ook kun je kiezen voor een taxibusje. Onze chauffeurs van taxi Kaatsheuvel hebben een goede reputatie en staan bekend als vriendelijk. Ook in de nacht kun je een taxi boeken in Kaatsheuvel. Als je bijvoorbeeld een avondje uit bent geweest brengen wij je veilig naar huis. Als je onze taxi rit om wat voor reden niet meer nodig hebt kun je dat tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren.

Taxi Kaatsheuvel naar elke Luchthaven

Taxi van Kaatsheuvel naar Eindhoven Airport nodig? Of met de taxi van Kaatsheuvel naar Schiphol Airport? Wij zijn altijd beschikbaar om je van en naar Eindhoven Airport te brengen. Ook op Schiphol kunnen we je ophalen. We brengen je voordelig naar Eindhoven Airport of een andere luchthaven. Voer datum, het vertrekadres en met hoeveel passagies je naar de luchthaven wilt om de ritprijs te berekenen.onze prijzen.

Kaatsheuvel is een dorp in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het dorp vormt samen met de kerkdorpen Loon op Zand en De Moer de gemeente Loon op Zand. Tevens valt Kaatsheuvel onder de streek Langstraat. Deze streek, gevormd door Dongen, Kaatsheuvel, Waalwijk en Heusden, stond bekend om zijn schoenenindustrie. Verder is Kaatsheuvel ook onderdeel van de geografische hoofdregio ‘Hart van Brabant’, waar de Langstraat gemeenten (met uitzondering van Heusden) onder vallen, aangevuld met gemeenten Tilburg, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Gilze-Rijen en Goirle. Hart van Brabant wordt gezien als de toeristische regio van Noord-Brabant, doordat het trekpleisters De Efteling, Beekse Bergen, La Trappe Brouwerij de Koningshoeve, Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen en natuurgebieden Huis ter Heide en Oisterwijkse Bossen en Vennen binnen de grenzen heeft liggen.

Naast de Efteling kent Kaatsheuvel een recreatiegebied dat voornamelijk de buurtschap Loons Hoekje omvat. Hier bevindt zich o.a. het sportpark van Kaatsheuvel, waar een voetbalvereniging, een handbalvereniging, een tennisvereniging, een hockeyclub en een schietvereniging zijn gehuisvest. In het Loons Hoekje zijn ook verschillende manages waar paardensporten uitgeoefend kunnen worden. Tevens is het Loonse Hoekje een populaire toegangspoort naar Nationaal park ‘De Loonse en Drunense Duinen’, waar buitensport activiteiten worden georganiseerd. De Scoutinggroepen uit Kaatsheuvel, Sprang-Capelle en Waalwijk organiseren met enige regelmaat hier activiteiten. Ook fitness-, en yogagroepen zijn vaak te vinden in de duinen. Omdat er een veelgebruikte fietsroute door het nationaal park loopt, kan men hier ook veel recreatiefietsers vinden. Fietsverhuur is hier ook mogelijk gemaakt voor toeristen. Door de Loonse en Drunense Duinen lopen ook mountainbikeroutes, ruiterpaden en wandelpaden. In het gebied zijn vele verblijfsaccommodaties gevestigd, waaronder campings, recreatieparken en bungalowparken. De Hotels in Kaatsheuvel zijn meer centraler gevestigd in het dorp, het overgrote deel van de hotels zijn gevestigd in de Gasthuisstraat.

Aan de zuidzijde van Kaatsheuvel, liggen de dorpen Loon op Zand en de Moer. Hier zijn o.a. een Golfpark, een minigolfbaan en de recreatieplas ‘Experience Island’ gevestigd. Ook verschillende verblijfsaccommodaties zijn in deze dorpen gevestigd. Loon op Zand is voornamelijk een populaire plaats voor schoolkampen.
(Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Kaatsheuvel)

Zodra je bij ons een taxi hebt geboekt staat onze chauffeur snel bij je voor de deur.
Via onze website kun je de prijs van je rit berekenen. Je vult je vertrek en het adres waar je naar toe wilt in en je weet de ritprijs.

Ja absoluut, je hoeft niet bang te zijn dat je de rit moet delen met anderen.

Voor bijvoorbeeld een bruiloft kun je bij ons een luxe taxi boeken met chauffeur in het pak. Laat ons van tevoren weten.

Informatie over Kaatsheuvel

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Loon op Zand
 • Inwoners: 16.550
 • Kernen: Kaatsheuvel
  Inwoners: 16.250

Populaire bezienswaardigheden

 • Korenmolen De Couwenbergh, uit 1849
 • De Johannes de Doperkerk aan de Hoofdstraat
 • Heilige Martelaren van Gorcumkerk in de Erasstraat
 • De Heilige Martelaren van Gorcumkerk aan de Erasstraat in de buurtschap Berndijk
 • De voormalige Sint Jozefkerk aan het Wilhelminaplein

Meer populaire taxicentrales

Taxi Amsterdam
Taxi Rotterdam
Taxi Den Haag
Taxi Utrecht
Taxi Groningen
Taxi Almere
Taxi Tilburg
Taxi Alkmaar
Taxi Breda
Andere taxicentrales

Taxi Direct Tilburg

Representativiteit, professionaliteit en klanttevredenheid. Taxi Direct Tilburg is een jong, dynamisch en ondernemend taxibedrijf gevestigd in Tilburg. Met onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in particulier, zakelijk, groeps- en luchthavenvervoer in Tilburg, de omgeving van Tilburg en België.

Contact