DutchEnglish
DutchEnglish

Bestel je Taxi naar Eindhoven Airport

Taxi naar Eindhoven Airport nodig? Onze chauffeurs staan voor je klaar om je van en naar Eindhoven Airport te vervoeren. Vul datum, vertrekadres en met hoeveel passagiers je bent in zodat je de ritprijs kan berekenen. Onze tarieven van en naar Eindhoven Airport zijn scherp geprijst.

Boek je Taxi naar Eindhoven Airport

Door heel Noord-Brabant kun je een goedkope taxi bestellen die je van of naar Eindhoven Airport vervoeren. Wil je onbezorgd worden vervoerd reserveer dan vooraf bij TaxiDirectTilburg.nl een taxi naar de luchthaven. Daardoor zorgen we ervoor dat je op het gewenste tijdstip op het vliegveld arriveert maar ook kan worden opgehaald. Op elk moment kun je van tevoren bij ons een luchthaven taxi regelen. Onze betrouwbare chauffeurs staan klaar om je van en naar Eindhoven Airport te vervoeren. Overdag, in de nacht doordeweeks en ook in het weekend.

Wij zijn vaak een stuk voordeliger dan het gemiddelde taxibedrijf. Reis je alleen of met meerdere personen en je wilt worden vervoerd naar vliegveld Eindhoven? We doen het graag. Ben je met meer dan 4 personen is er een taxibusje beschikbaar met genoeg ruimte voor koffers. Voor zakelijke reizigers hebben wij luxe-vervoer met extra service en comfort. Door heel Noord-Brabant kun je een taxi van of naar Eindhoven Airport bij ons bestellen. Vaak vervoeren wij passagiers met de taxi van Tilburg maar ook vanaf Oisterwijk. Een luchthaven taxi reserveer je gemakkelijk via onze website. Je ontvangt direct daarna een bevestigings mail. Bellen kan natuurlijk ook. Begin ontspannen aan je reis met TaxidirectTilburg.nl.

Taxi Eindhoven Airport

Je vluchtnummer houden we in de gaten

Iedereen wil natuurlijk van tevoren weten waar die aan toe is. Je weet van tevoren bij Taxi Direct wat het rittarief is. Zodra je alles hebt ingevoerd zoals adresgegevens, het aantal passagiers en datum krijg je de prijs te zien. Betaling van de taxi kan met IDEAL, Paypal, creditcard of cash.

De chauffeur van Taxi Eindhoven Airport houdt aan de hand van je vluchtnummer je vluchtstatus in de gaten. Vergeet je vluchtnummer niet te vermelden bij de boeking. Eindhoven Airport geeft aanvullende vlucht informatie en aankomstijden waar gebruik van wordt gemaakt. Het kan voorkomen dat je eerder dan verwacht land maar er kan ook vertraging zijn. De vervoerder van Eindhoven Airport zal daar zeker rekening mee houden zodat je kan rekenen op de beste service. Gemiddeld wachten we een uur nadat je geland bent. Loopt het uit door vertraging van je vlucht of moet je langer wachten bij de bagageband bel dan de vervoerder even op. Voordelig en comfortabel vervoer van of naar Eindhoven Airport doe je met taxidirecttilburg.nl.

Kosteloos annuleren bij taxidirecttilburg.nl

Wie bij ons een taxi van of naar Eindhoven Airport boekt moet rekenen op een goede service. Wij zijn een betrouwbaar taxibedrijf en willen dat passagiers tevreden zijn over ons vervoer van of naar Eindhoven Airport.

Soms kan het voorkomen dat je de geboekte rit wilt annuleren. Daar hebben we alle begrip voor. Plannen kunnen gewijzigd worden waardoor de reis niet kan doorgaan. Heb je geboekt voor vervoer van of naar Eindhoven Airport dan kun je dat 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Boek een Taxi Eindhoven Airport waar service hoog in ons vaandel staat.

Veel gestelde vragen

De Vliegbasis Eindhoven of Eindhoven Airport, ligt aan de westkant van Eindhoven, tussen Best en Veldhoven. Van oorsprong is het een civiel vliegveld dat na de Tweede Wereldoorlog als vliegbasis is overgegaan naar de Koninklijke Luchtmacht. Het vliegveld wordt deels door de burgerluchtvaart gebruikt; de luchtmacht verzorgt echter alle basisdiensten als verkeersleiding, meteo, brandweer, geneeskundige dienst etc. Met 6,2 miljoen passagiers in 2018[1] is Eindhoven Airport, qua reizigers, het grootste regionale vliegveld in Nederland. De Schiphol Group bezit 51% van de aandelen in Eindhoven Airport. De gemeente Eindhoven en de provincie Noord-Brabant zijn elk voor 24,5% aandeelhouder. De grond is eigendom van de Koninklijke Luchtmacht en het militaire deel (Vliegbasis Eindhoven) draagt nog steeds de naam Welschap.

Van het civiele deel van het vliegveld, bekend onder de naam Eindhoven Airport, maken de volgende maatschappijen (deze voeren lijndiensten uit) gebruik: Transavia, Ryanair en Wizz Air. In de zomermaanden zijn dit nog meer maatschappijen. Eindhoven Airport, de civiele medegebruiker van vliegbasis Eindhoven, maakte in 2007 een groei in het aantal passagiers van 34%. Het aantal civiele vluchten steeg door de ondersteuning van personeel van vliegbasis Eindhoven met 21%. Transavia deelde mee vanaf februari 2013 een basis te openen op Eindhoven met drie gestationeerde vliegtuigen. Vanaf dat moment is een aantal nieuwe bestemmingen (Bologna, Kopenhagen, Madrid en Napels) toegevoegd aan het vluchtaanbod en is de frequentie op enkele bestaande bestemmingen (o.a. Alicante, Ibiza, Mallorca, Faro en Lissabon) fors opgevoerd. Ook Ryanair heeft bekendgemaakt een basis te openen. Vooralsnog gaat het om één gestationeerd vliegtuig en daarbij zijn een aantal nieuwe bestemmingen toegevoegd; Agadir, Fes, Bordeaux en Chania (Kreta).

In juni 2013 werd een uitbreiding van de terminal in gebruik genomen met een nieuwe aanbouw voor aankomende passagiers, alsmede kantoorruimte en een driesterrenhotel. Ook is de bestaande terminal heringericht met meer winkelgelegenheden en meer incheckbalies en controleposten voor de douane. De terminal heeft daardoor een capaciteit van vijf miljoen reizigers per jaar.

Op 9 februari 2015 kondigde het toenmalige Arkefly (later: TUI) aan vanaf 1 november 2015 rechtstreeks met de Boeing 787 Dreamliner naar Aruba en Curaçao te gaan vliegen. Dit zouden de eerste trans-Atlantische bestemmingen worden voor de luchthaven. Eind augustus werd bekendgemaakt dat deze vluchten geen doorgang kunnen vinden vanwege het gebrek aan mogelijkheden voor 100-procentscontroles.

Het maakt het voor de chauffeur een stuk gemakkelijker je vlucht in de gaten te houden. Heb je vertraging dn blijft de chauffeur ongeveer een uur op je wachten na landing.

Via onze website kun je de prijs van je rit berekenen. Je vult je vertrek en het adres waar je naar toe wilt in en je weet de ritprijs.

Als je je vluchtnummer bij de boeking hebt doorgegeven houdt de chauffuer je vlucht in de gaten. De taxi zal ongeveen een uur  na landing op je wachten. Ben je op het vliegveld vertraagd bel dan de vervoerder.

Er worden geen extra kosten berekend voor je bagage. je moet het wel aan de chaufeur doorgeven zodat er rekening mee kan worden gehouden.

Informatie over Eindhoven Airport

Opgericht 10 september 1932 als Welschap Type: Militair en civiel Eigenaar: Schiphol Group (51%) Plaats: Eindhoven

Meer populaire luchthavens

Taxi Schiphol
Taxi Rotterdam Airport
Taxi Brussel Airport
Taxi Düsseldorf Airport
Taxi Weeze Airport
Taxi Maastricht Airport
Taxi Groningen Airport Eelde
Taxi Charleroi
Taxi Keulen
Andere Luchthavens

Taxi Direct Tilburg

Representativiteit, professionaliteit en klanttevredenheid. Taxi Direct Tilburg is een jong, dynamisch en ondernemend taxibedrijf gevestigd in Tilburg. Met onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in particulier, zakelijk, groeps- en luchthavenvervoer in Tilburg, de omgeving van Tilburg en België.

Contact