FAQ - Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag op weg! De taxicentrale van Taxi Direct Tilburg helpt u graag als u vragen, opmerkingen of een klacht heeft. Is je vraag nog niet beantwoord in onze veelgestelde vragen? Via WhatsApp, per e-mail of telefonisch helpen we je graag! Onze klantenservice is 7 dagen per week beschikbaar.

Bel Taxi Direct Tilburg 013-3020171

Ervaren taxi chauffeurs
Altijd een privé taxi
Vaste ritpijzen
24uur taxicentrale
Vul je ophaal- en bestemmingsadres in bij de boekingsmodule. Klik vervolgens op ‘Bereken mijn ritprijs’ en de prijs van je rit verschijnt vanzelf in beeld. De prijs kan vervolgens oplopen; dit is afhankelijk van het aantal passagiers en welk type vervoer er wordt gekozen en eventueel van het tijdstip.
Je kan ons altijd even bellen of whatsAppen, Onze Taxicentrale staat voor u klaar als je graag even geholpen wilt worden met je boeking.
Wil je heen en terug met de taxi? Dit is mogelijk! Vink in de boekingsmodule ‘retour’ aan en je kunt beide ritten in één keer bestellen.
Wij hebben zeker taxibusjes beschikbaar. Hierin kunnen tot maximaal acht personen in één keer worden vervoerd. Ook is het bestellen van een taxibusje aan te raden als je veel en/of grote bagage mee wilt nemen. Wil je een taxibusje boeken terwijl je met minder dan vijf reizigers bent? Geef dan aan dat je met vijf passagiers reist, zodat wij begrijpen dat je een taxibusje nodig hebt.
Je ontvangt direct na je bestelling een 'voorlopige' bevestiging van je geboekte taxirit op het door jou aangegeven e-mailadres.
Wil je een wijziging aanbrengen in de datum of tijd van je boeking, dan kun je dit zelf online doen. De link hiervoor vind je in de bevestigingsmail die je ontvangt na je bestelling. Een datum- of tijdswijziging kan in deze online omgeving gedaan worden. Annuleren kan tot 36 uur voor aanvang van je rit kosteloos gedaan worden Als je een aanpassing in het aantal personen, bagage of ophaallocatie wilt doorgeven, neem dan even contact op met de Taxicentrale via het nummer dat in de bevestiging staat. Hetzelfde geldt voor een wijziging die korter dan 24 uur van tevoren plaatsvindt.
Heb je een vraag die niet beantwoord is, kijk dan even bij al onze veelgestelde vragen. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op. Wij helpen je graag.
Door ons grote netwerk van ruim 50 chauffeurs zijn wij in heel Nederland beschikbaar. Taxiritten van en naar iedere locatie in Nederland en luchthavens in België en Duitsland kunnen via onze website geboekt worden
Vul op de beginpagina bij ‘van’ en ‘naar’ het vertrek- en bestemmingsadres in, voeg een eventuele tussenstop toe en vink aan of je met of zonder bagage reist. Vervolgens selecteer je het ophaalmoment van de rit en de eventuele retourrit. Vul het aantal reizigers in en klik daarna op ‘Bereken mijn ritprijs’; je ziet dan de tarieven van de verschillende vervoerstypen die beschikbaar zijn voor jouw boeking. Nadat je een keuze hebt gemaakt uit de beschikbare vervoerstypen vul je je contactgegevens in. Kom je er niet uit of gaat er iets mis? Neem dan contact met ons op.
Wij hanteren altijd het scherpst mogelijke tarief. Op sommige drukke momenten kan de prijs iets hoger zijn. Dit wordt altijd bij je vermeld.
Jazeker. Als je bijvoorbeeld om 09:45 uur opgehaald wilt worden, klik dan eerst op 09:00 en vervolgens kun je op 5 minuten nauwkeurig je ophaaltijdstip aangeven.
Je kunt bij ons 24 uur per dag in heel Nederland online, telefonische en via WhatsApp een rit boeken. Bij ritten die kort van tevoren geboekt worden, zal er binnen enkele minuten een chauffeur aan de rit(ten) worden toegewezen. Als er geen chauffeur beschikbaar is, wordt je boeking kosteloos geannuleerd.
Je kan ons altijd even bellen of whatsappen, Onze Taxicentrale staat voor u klaar als je graag even geholpen wilt worden. Bel ons op +31133020171 als je graag even geholpen wilt worden met je reservering.
Wij bieden taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland. Ook kun je bij ons vanuit heel Nederland een taxi boeken van of naar luchthavens in België en Duitsland.
Dit verschilt per vlucht en wordt vooral bepaald door je eindbestemming. Bij Taxi Direct Tilburg raden we aan om minstens twee uur van tevoren op de luchthaven aanwezig te zijn, In de drukkere vakantieperiodes kan dit op de grote luchthavens oplopen tot drie uur van tevoren. Controleer dit voor de zekerheid bij je luchtvaartmaatschappij.
Jazeker. Druk hiervoor op ‘van’ op de beginpagina of op de twee pijltjes naast de naam van de luchthaven als je al bent begonnen met boeken. Let op dat je de tijd opgeeft waarop je de taxi wilt hebben, en dus niet de tijd waarop je vlucht aankomt.
Evert van de Beekstraat 202 is het officiële adres van Schiphol. Door onze chauffeur word je uiteraard gewoon bij een vertrekhal naar keuze afgezet. Ook ophalen vindt gewoon plaats op de luchthaven zelf.
Dit is zeker mogelijk. Vul eerst je vertrekadres in en klik vervolgens op ‘opmerkingen’, waarna je kunt aangeven via welk adres of welke adressen je wilt rijden. Wij nemen hierna contact met u op over eventuele extra kosten. Houd er bij een rit naar een luchthaven wel rekening mee dat je je reis iets ruimer inplant, zodat je bij eventueel oponthoud op een van de adressen nog steeds op tijd op het vliegveld bent.
Wil je heen en terug met de taxi? Dit is mogelijk! Vink op de beginpagina ‘retour’ aan en selecteer een ophaaltijdstip voor de retourrit. Je kunt nu beide ritten in één boeking bestellen.
Je kunt tijdens het boeken bij ‘Reisgegevens’ je vluchtnummer opgeven. De vervoerder houdt je vlucht in de gaten en blijft ook bij vertraging op je wachten. Tot zeker zestig minuten na landing blijft de taxi beschikbaar voor je. Weet je je vluchtnummer nog niet? Neem dan even contact met ons op wij kunnen deze altijd later nog toevoegen op de pagina met het overzicht van je rit.
Reis je graag in stijl? Taxi Direct Tilburg biedt ook luxe vervoer aan! Met luxe vervoer ben je verzekerd van een rit in een luxueuze wagen, bestuurd door een chauffeur in pak.
Opvouwbare rolstoelen kunnen worden meegenomen, dit kun je aangeven bij “Opmerkingen" tijdens je boeking. Is de rolstoel niet inklapbaar? Neem dan even contact met ons op.
Kinderen zijn van harte welkom in onze taxi’s. Voor kleine kinderen kun je eventueel zelf een kinderzitje meenemen. Ook kun je hierom vragen in het ‘Opmerkingen’-veld, vaak kan de chauffeur er eentje meenemen. In Nederland zijn kinderzitjes in een taxi overigens niet verplicht, dus dit hoeft niet per se. Wij geven bij een dergelijke aanvraag dan ook geen garantie dat het zitje daadwerkelijk wordt meegenomen. Denk er bij het boeken wel aan om elke persoon apart aan te geven bij ‘aantal personen’. Dus ook baby’s. Per vervoersmiddel is er een wettelijk vastgesteld aantal passagiers dat vervoerd mag worden, dus het is wel belangrijk dat de vervoerder het juiste aantal personen weet, zodat hij met de juiste taxi komt
Als je op de beginpagina hebt geselecteerd dat je met bagage reist, kom je op een pagina terecht waar je kunt selecteren hoeveel bagage je meeneemt. Op basis van de gekozen bagagestukken, zal op de aanbiedingspagina automatisch de beschikbare vervoerstype(n) getoond worden. Wanneer je met veel bagage reist, kan het dus zo zijn dat er alleen een taxibusje voor jouw boeking beschikbaar is. Mocht je meer bagage meenemen dan je hebt aangegeven en dit niet in de geboekte categorie passen, behouden wij ons het recht voor om hier een extra vergoeding voor te vragen.
Dit is zeker mogelijk! Onder ‘Wil je bijzondere bagage meenemen?’ kun je aangeven welke speciale bagage je mee wilt nemen in de taxi. Voor het vervoeren van honden vragen wij je wel zelf een Bench mee te nemen.
Er zijn een hoop verschillende soorten speciale bagage. Het is mogelijk dat jouw soort er niet tussen staat. Als dit het geval is, geef dan in het opmerkingenveld bij reisgegevens aan met welke bagage je reist. Wij zullen hier dan rekening mee houden.
Wij hebben zeker taxibusjes. Hierin kunnen tot maximaal acht personen in één keer mee vervoerd worden. Bent u met meer dan acht neem dan even contact met ons op. Ook worden onze taxibusjes gebruikt als je veel en/of grote bagage mee hebt.
Wij hebben geen deeltaxi's. Een taxi bij ons is exclusief voor jou en je eventuele reisgezelschap. Er zullen dus niet nog andere mensen worden opgehaald.
U Kunt eenvoudig online een taxi reserveren u kunt ons ook via whatsapp of telefonische bereiken.
U krijgt een bevestiging per mail of WhatsApp.
Onder normale omstandigheden hebben wij een taxi met 15 minuten op locatie in de regio van Tilburg daarbuiten zou het wat langer kunnen duren.