DutchEnglish
DutchEnglish

Bestel je Taxi naar Rotterdam Airport

Taxi naar Rotterdam Airport nodig? Wij staan voor je klaar om je van en naar Rotterdam Airport te vervoeren. Vul datum, vertrekadres en met hoeveel passagiers je bent in zodat je de ritprijs kan berekenen. Onze tarieven van en naar Rotterdam Airport zijn voordelig geprijst.

Comfortabel met de Taxi naar Rotterdam Airport

Door heel Noord-Brabant kun je een goedkope taxi bestellen die je van of naar Rotterdam Airport vervoeren. Wil je onbezorgd worden vervoerd reserveer dan vooraf bij TaxiDirectTilburg.nl een taxi naar de luchthaven. Daardoor zorgen we ervoor dat je op het gewenste tijdstip op het vliegveld arriveert maar ook kan worden opgehaald. Op elk moment kun je van tevoren bij ons een luchthaven taxi regelen. Onze betrouwbare chauffeurs staan klaar om je van en naar Rotterdam Airport te vervoeren. Overdag, in de nacht doordeweeks en ook in het weekend. Wij zijn vaak een stuk voordeliger dan het gemiddelde taxibedrijf. Reis je alleen of met meerdere personen en je wilt worden vervoerd naar vliegveld Rotterdam? We doen het graag. Ben je met meer dan 4 personen is er een taxibusje beschikbaar met genoeg ruimte voor koffers. Voor zakelijke reizigers hebben wij luxe-vervoer met extra service en comfort. Door heel Noord-Brabant kun je een taxi van of naar Rotterdam Airport bij ons bestellen. Vaak vervoeren wij passagiers met de taxi van Tilburg maar ook vanaf Waalwijk. Een luchthaven taxi reserveer je gemakkelijk via onze website. Je ontvangt direct daarna een bevestigings mail. Bellen kan natuurlijk ook. Begin ontspannen aan je reis met TaxidirectTilbug.nl.
Taxi Rotterdam Airport

Je vluchtnummer houden we in de gaten

Iedereen wil natuurlijk van tevoren weten waar die aan toe is. Je weet van tevoren bij Taxi Direct wat het rittarief is. Zodra je alles hebt ingevoerd zoals adresgegevens, het aantal passagiers en datum krijg je de prijs te zien. Betaling van de taxi kan met IDEAL, Paypal, creditcard of cash.

De chauffeur van Taxi Rotterdam Airport houdt aan de hand van je vluchtnummer je vluchtstatus in de gaten. Vergeet je vluchtnummer niet te vermelden bij de boeking. Rotterdam Airport geeft aanvullende vlucht informatie en aankomstijden waar gebruik van wordt gemaakt. Het kan voorkomen dat je eerder dan verwacht land maar er kan ook vertraging zijn. De vervoerder van Rotterdam Airport zal daar zeker rekening mee houden zodat je kan rekenen op de beste service. Gemiddeld wachten we een uur nadat je geland bent. Loopt het uit door vertraging van je vlucht of moet je langer wachten bij de bagageband bel dan de vervoerder even op. Voordelig en comfortabel vervoer van of naar Rotterdam Airport doe je met taxidirecttilburg.nl.

Kosteloos annuleren bij taxidirecttilburg.nl

Wie bij ons een taxi van of naar Rotterdam Airport boekt moet rekenen op een goede service. Wij zijn een betrouwbaar taxibedrijf en willen dat passagiers tevreden zijn over ons vervoer van of naar Rotterdam Airport.

Soms kan het voorkomen dat je de geboekte rit wilt annuleren. Daar hebben we alle begrip voor. Plannen kunnen gewijzigd worden waardoor de reis niet kan doorgaan. Heb je geboekt voor vervoer van of naar Rotterdam Airport dan kun je dat 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Boek een Taxi Rotterdam Airport waar service hoog in ons vaandel staat.

Veel gestelde vragen

Rotterdam The Hague Airport, voorheen Rotterdam Airport en bij de aanleg in 1956 Vliegveld Zestienhoven genoemd, is sinds eind 2006 na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van Nederland, gemeten naar het aantal reizigers. Het vliegveld ligt in de Zestienhovensepolder, net ten noorden van Rotterdam. De luchthaven is eigendom van de Schiphol Group, met als aandeelhouders de Staat der Nederlanden, en de gemeenten Amsterdam en Rotterdam. In 2010 passeerden ruim 1 miljoen passagiers de luchthaven, een stijging ten opzichte van het jaar ervoor.

De luchthaven heet sinds 2010 uit promotionele en interregionale overwegingen van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag Rotterdam The Hague Airport. Deze naam zal vooral in het buitenland worden gebruikt.

Rotterdam The Hague Airport is een passagiersluchthaven voor lijnvluchten, chartervluchten en zakenvluchten. Incidenteel vindt een vrachtvlucht plaats. Daarnaast wordt de luchthaven gebruikt voor de kleine luchtvaart (lesvluchten, sportvluchten, en rondvluchten). Het vliegveld wordt ook aangedaan door regeringsvluchten.

De luchtvaartmaatschappijen Transavia en BA CityFlyer zijn de grootste gebruikers van de luchthaven. Een aantal Boeing 737’s van Transavia heeft hier een vaste standplaats. Sinds eind maart 2014 vliegt BA CityFlyer vier keer per dag tussen Rotterdam en Londen City. ’s Zomers wordt de luchthaven door onder andere Corendon Airlines, TUI fly België en TUI fly Nederland benut voor vakantievluchten naar Turkije, Marokko, Griekenland, Spanje en de Canarische eilanden en Kroatië. Sinds december 2018 voert Pegasus Airlines rechtstreekse vluchten uit van en naar Istanboel. Bovendien voeren Flybe en Transavia seizoensgebonden chartervluchten uit naar IJsland, Zweden, Finland en de Kanaaleilanden.

Zakenvluchten vanaf Rotterdam Airport worden uitgevoerd door onder meer JetNetherlands. Ook hebben vier zakenjets van Shell Aircraft er hun basis voor eigen vluchten van oliemaatschappij Shell. Bijzondere vluchten werden tot 2017 uitgevoerd door Tyrol Air Ambulance met gips- en parasolvluchten voor repatriëring van zieke vakantiegangers.

Het vliegveld is ook de thuisbasis van de Vliegclub Rotterdam en de Rotterdamsche Aero Club. Tevens is er een traumahelikopter van het type EC135 T2 (PH-ULP) gestationeerd. Deze wordt uitgebaat door ANWB Medical Air Assistance.
(Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Rotterdam_The_Hague_Airport)

Het maakt het voor de chauffeur een stuk gemakkelijker je vlucht in de gaten te houden. Heb je vertraging dn blijft de chauffeur ongeveer een uur op je wachten na landing.

Via onze website kun je de prijs van je rit berekenen. Je vult je vertrek en het adres waar je naar toe wilt in en je weet de ritprijs.

Als je je vluchtnummer bij de boeking hebt doorgegeven houdt de chauffuer je vlucht in de gaten. De taxi zal ongeveen een uur  na landing op je wachten. Ben je op het vliegveld vertraagd bel dan de vervoerder.

Er worden geen extra kosten berekend voor je bagage. je moet het wel aan de chaufeur doorgeven zodat er rekening mee kan worden gehouden.

Informatie over Rotterdam Airport

Opgericht: augustus 1955
Type: Publiek
Eigenaar: Schiphol Group
Plaats: Rotterdam

Meer populaire luchthavens

Taxi Schiphol
Taxi Rotterdam Airport
Taxi Brussel Airport
Taxi Düsseldorf Airport
Taxi Weeze Airport
Taxi Maastricht Airport
Taxi Groningen Airport Eelde
Taxi Charleroi
Taxi Keulen
Andere Luchthavens

Taxi Direct Tilburg

Representativiteit, professionaliteit en klanttevredenheid. Taxi Direct Tilburg is een jong, dynamisch en ondernemend taxibedrijf gevestigd in Tilburg. Met onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in particulier, zakelijk, groeps- en luchthavenvervoer in Tilburg, de omgeving van Tilburg en België.

Contact