Taxi Tilburg Service

Met Taxi Tilburg komt u heel gemakkelijk overal in Tilburg. Een taxi is dan ook relatief gezien het perfecte vervoersmiddel in Tilburg en de rest van de regio. Toeristisch gezien is Tilburg een veel bezochte en drukke stad. Tilburg is experimenteel, rauw, tegendraads, daadkrachtig, sociaal met humor zoals ze het bij het VVV Tilburg volkomen terecht omschrijven.

Gemakkelijk met de taxi door heel Tilburg reizen

Tiburg is ook een stad waar de leuke en toeristische plekken niet ver van elkaar af liggen. Voor een taxi ideaal omdat alles zo gemakkelijk te bereiken is. De vele attracties zoals safaripark Beekse Bergen, gezellig op het het Piusplein of het Natuurmuseum, zijn in een weekend gemakkelijk te bezoeken. Naar de Duvelhok of Eindhoven Airport? U bent u er zo. Tilburg ligt dan ook lekker centraal in de provincie Noord-Brabant en is daarom ideaal om met de taxi te reizen.

Iedereen kent Taxi Direct Tilburg natuurlijk

Leeftijd maakt niet uit. Jong of oud, student, zakenman of toerist. Wie naar een voetbalwedstrijd wil gaan in Eindhoven of een avondje wil gaan stappen met vrienden weet Taxi Tilburg te vinden. Romantisch etentje voor twee in de binnenstad? We staan altijd voor jullie klaar. Gewoon ons even bellen en wij halen u direct op. Onze chauffeurs kennen Tilburg op hun duimpje en zullen u maar wat graag informatie over Tilburg geven. Zeker voor toeristen handig. Er zijn zoveel interessante en gezellige locaties in de binnenstad die u kunt bezoeken. Reserveert u liever een taxi of taxibus voor later? Geen probleem, laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat wij op dat moment en tijdstip klaar staan op de gewenste locatie.

Tel:
+31 (0) 6 40 08 20 03
E-mail:
info@taxidirecttilburg.nl

Zakelijk:
KvK-nummer : 67927823
BTW-nummer: NL222686248B01
Bank: NL14INGB0007659179

NEEM CONTACT OP