Evenementenvervoer Tilburg

Evenementenvervoer Tilburg - Taxi Direct Tilburg vervoert u veilig, snel en professioneel naar uw Bestemming. Reserveer online een taxi of bel ons direct.

WhatsApp of Bel 013-3020171

Ervaren taxi chauffeurs
Altijd een privé taxi
Vaste ritpijzen
24uur taxicentrale

Evenementenvervoer Tilburg

Taxi Direct Tilburg 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar!

Evenementenvervoer Tilburg - Taxi Direct Tilburg

Bezoeken aan festivals, concerten, sportwedstrijden, beurzen en andere evenementen zijn dingen die je het beste goed kunt plannen. Dat betekent ook dat je moet nadenken over je vervoer naar de locatie van het evenement – en hoe je na afloop weer thuis komt. Gelukkig kun je voor evenementenvervoer altijd terecht bij Taxidirecttilburg.nl! Bij ons profiteer je altijd van een betrouwbare service, een zorgeloze rit en heldere, transparante tarieven. En als je vooraf je taxi naar het evenement reserveert via onze website, krijg je ook nog eens een aantrekkelijke korting op de ritprijs. Dat is altijd mooi meegenomen!

Waarom evenementenvervoer Tilburg met Taxi Direct Tilburg?

Bij Taxi Direct Tilburg gaan we verder dan alleen jou van A naar B brengen. We streven er altijd naar om de reizigers die van onze dienstverlening gebruik maken zoveel mogelijk te ontzorgen. Het maakt niet uit of je nu een taxi naar Ahoy, een taxi naar Ziggo Dome of een taxi naar de Arena nodig hebt bij Taxi Direct staan we altijd voor je klaar! Onze gediplomeerde chauffeurs brengen jou – en eventueel de andere personen waar je mee samen wilt reizen – veilig en comfortabel heen en terug in een luxe Mercedes-Benz taxi. Ga je met een groepje mensen naar een evenement en willen jullie graag samen reizen? Dat is geen enkel probleem. We hebben namelijk verschillende soorten taxi’s in ons wagenpark, waarvan de grootste voertuigen ruimte bieden voor maar liefst 8 personen.

Evenementenvervoer Tilburg voor bedrijven en particulieren

Taxi Direct Tilburg kan het vervoer van uw gasten of bezoekers verzorgen. Bijvoorbeeld met pendeldiensten tussen het parkeerterrein en de locatie. Met de organisatie bent u al druk genoeg, dus wij nemen u graag de vervoers regie uit handen. Dat is immers ons dagelijkse werk. Wij zorgen voor een strakke rittenplanning en verzorgen het vervoer van uw gasten. U kunt het met een gerust hart aan ons overlaten, zodat u zich volledig kunt richten op het evenement zelf.

Hoe kan ik een Taxi voor een Evenement reserveren?

Een van de belangrijkste zaken waarmee wij ons van andere taxibedrijven onderscheiden zijn onze transparante tarieven. Via WhatsApp kun je heel gemakkelijk vooraf je evenementenvervoer reserveren. Zodra je de benodigde gegevens hebt gegeven berekenen we meteen de ritprijs voor je. Die is altijd inclusief belastingen en verandert niet tijdens de rit. Bovendien doen wij niet aan extra toeslagen achteraf. Je weet dus precies wat je kunt verwachten wat betreft de kosten van je evenementenvervoer. Het tussentijds wijzigen of annuleren van een reservering is bij ons overigens geheel kosteloos, je hoeft ons dat geval alleen maar even te bellen of te Whatsappen.

Boek een taxi naar je evenement tegen het scherpste tarief!

Heb je specifieke wensen of behoeften met betrekking tot je vervoer naar een evenement of heb je ergens anders vragen over? Aarzel dan niet en laat het ons vooral weten. Onze Taxicentrale is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op nummer +31 133020171. Onze medewerkers denken graag met je mee om te zorgen dat jij op een prettige, comfortabele én betaalbare manier naar je event kunt reizen. Reserveer vandaag nog je evenementenvervoer via het online reserveringsformulier op Taxidirecttilburg.nl en profiteer van de beste service die je je kunt wensen. Gewoon tegen een betaalbare prijs – zoals het hoort!

Vaak gestelde vragen

We helpen je graag opweg. Daarom geven we alvast antwoord op de meest voorkomende vragen bij het reserveren van uw taxirit.

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in bij de boekingsmodule. Klik vervolgens op ‘Bereken mijn ritprijs’ en de prijs van je rit verschijnt vanzelf in beeld. De prijs kan vervolgens oplopen; dit is afhankelijk van het aantal passagiers en welk type vervoer er wordt gekozen en eventueel van het tijdstip.
Ja, u kunt bij ons via WhatsApp makkelijk een Taxi boeken.
Ja, we hebben taxibusjes beschikbaar. Tot maximaal acht personen. Voor Grotere groepen kunnen wij meerdere Taxibusjes inzetten.
Ja, we hebben verschillende voertuigen beschikbaar die geschikt zijn voor groepen, zoals busjes 8p en minibusjes 6p. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om een reservering te maken.
Ritten die worden gereserveerd dienen ook vooruit te worden betaald.

Wat klanten over ons zeggen.

Michel Wouters
Michel Wouters
22/08/2022
Piet van Wanrooij
Piet van Wanrooij
06/07/2022
Bryan Willems
Bryan Willems
09/06/2022
Afspraken goed nagekomen en nog eens een gezellige chauffeur ook! Top bedrijf!
Tini Neumann
Tini Neumann
29/05/2022
Mezaache Fouad
Mezaache Fouad
25/05/2022
Duuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrr
online -PeW
online -PeW
12/05/2022
Ik heb taxi besteld hoefde niet lang te wachten