TaxiBedrijf Tilburg

Taxivervoer - Taxi Direct Tilburg vervoert u veilig, snel en professioneel naar uw bestemming. Reserveer online een taxi of bel ons direct.

WhatsApp of Bel 013-3020171

Ervaren taxi chauffeurs
Altijd een prive taxi
Vaste ritpijzen
24uur taxicentrale

Taxibedrijf Tilburg

Taxi Direct Tilburg 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar!

Taxi

Taxicentrale Tilburg


Onze Taxicentrale staat 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op.

Taxivervoer Tilburg


Taxibedrijf brengt u overal in Tilburg. Taxivervoer naar uw bestemming in Tilburg is dan ook een goede keuze.

Luchthavenvervoer Moergestel

Taxibedrijf Tilburg


Wij zijn gespecialiseerd in personenvervoer, groepsvervoer, luchthavenvervoer en zakelijk vervoer in Tilburg

Taxi Direct Tilburg - Taxibedrijf Tilburg

Tilburg is toeristisch gezien een veel bezochte en drukke stad. Tilburg is experimenteel, rauw, tegendraads, daadkrachtig, sociaal met humor zoals ze het bij het VVV Tilburg volkomen terecht omschrijven. Met Taxibedrijf Tilburg komt u heel gemakkelijk overal in Tilburg. Taxivervoer is dan ook relatief gezien het perfecte vervoersmiddel in Tilburg en de rest van de regio.

Gemakkelijk met Taxibedrijf Tilburg door heel Tilburg reizen

Tilburg is ook een stad waar de leuke en toeristische plekken niet ver van elkaar af liggen. Voor taxivervoer ideaal omdat alles zo gemakkelijk te bereiken is. De vele attracties zoals safaripark Beekse Bergen, gezellig op het het Piusplein of het Natuurmuseum, zijn in een weekend gemakkelijk te bezoeken. Naar de Duvelhok of Eindhoven Airport? U bent u er zo. Tilburg ligt dan ook lekker centraal in de provincie Noord-Brabant en is daarom ideaal om met taxibedrijf tilburg te reizen.

Iedereen kent Taxibedrijf Tilburg - Taxi Direct Tilburg

Leeftijd maakt niet uit. Jong of oud, student, zakenman of toerist. Wie naar een voetbalwedstrijd wil gaan in Eindhoven of een avondje wil gaan stappen met vrienden weet Taxibedrijf Tilburg te vinden. Romantisch etentje voor twee in de binnenstad? We staan altijd voor jullie klaar. Gewoon ons even bellen en wij halen u direct op. Onze chauffeurs kennen Tilburg op hun duimpje en zullen u maar wat graag informatie over Tilburg geven. Zeker voor toeristen handig. Er zijn zoveel interessante en gezellige locaties in de binnenstad die u kunt bezoeken. Reserveert u liever een taxi of taxi bus voor later? Geen probleem, laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat wij op dat moment en tijdstip klaar staan op de gewenste locatie.

Vaak gestelde vragen

We helpen je graag opweg. Daarom geven we alvast antwoord op de meest voorkomende vragen bij het reserveren van uw taxirit.

Je kan Taxibedrijf Tilburg altijd even bellen of whatsappen, Onze Taxicentrale staat voor u klaar als je graag even geholpen wilt worden. Bel ons op +31133020171 als je graag even geholpen wilt worden met je reservering.
Reis je graag in stijl? Taxibedrijf Tilburg - Taxi Direct Tilburg biedt ook luxe vervoer aan! Met luxe vervoer ben je verzekerd van een rit in een luxe wagen, bestuurd door een chauffeur in pak.
Ja we hebben taxibusjes. Hierin kunnen tot maximaal acht personen. Bent u met meer dan acht neem dan even contact met ons op.
Onder normale omstandigheden heeft Taxibedrijf Tilburg een taxi met 15 minuten op locatie in de regio van Tilburg daarbuiten zou het wat langer kunnen duren.
U krijgt een bevestiging per mail of WhatsApp.

Wat klanten over ons zeggen.

Michel Wouters
Michel Wouters
22/08/2022
Piet van Wanrooij
Piet van Wanrooij
06/07/2022
Bryan Willems
Bryan Willems
09/06/2022
Afspraken goed nagekomen en nog eens een gezellige chauffeur ook! Top bedrijf!
Tini Neumann
Tini Neumann
29/05/2022
Mezaache Fouad
Mezaache Fouad
25/05/2022
Duuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrr
online -PeW
online -PeW
12/05/2022
Ik heb taxi besteld hoefde niet lang te wachten