DutchEnglish
DutchEnglish

Bestel je Taxi naar Düsseldorf Airport

Taxi naar Düsseldorf Airport nodig? Onze chauffeurs staan voor je klaar om je van en naar Düsseldorf Airport te vervoeren. Vul datum, vertrekadres en met hoeveel passagiers je bent in zodat je de ritprijs kan berekenen. Onze tarieven van en naar Düsseldorf Airport zijn scherp geprijst.

Boek je Taxi naar Düsseldorf Airport

Door heel Noord-Brabant kun je een goedkope taxi bestellen die je van of naar Düsseldorf Airport vervoeren. Wil je onbezorgd worden vervoerd reserveer dan vooraf bij TaxiDirectTilburg.nl een taxi naar de luchthaven. Daardoor zorgen we ervoor dat je op het gewenste tijdstip op het vliegveld arriveert maar ook kan worden opgehaald. Op elk moment kun je van tevoren bij ons een luchthaven taxi regelen. Onze betrouwbare chauffeurs staan klaar om je van en naar Düsseldorf Airport te vervoeren. Overdag, in de nacht doordeweeks en ook in het weekend.

Wij zijn vaak een stuk voordeliger dan het gemiddelde taxibedrijf. Reis je alleen of met meerdere personen en je wilt worden vervoerd naar vliegveld Düsseldorf? We doen het graag. Ben je met meer dan 4 personen is er een taxibusje beschikbaar met genoeg ruimte voor koffers. Voor zakelijke reizigers hebben wij luxe-vervoer met extra service en comfort. Door heel Noord-Brabant kun je een taxi van of naar Düsseldorf Airport bij ons bestellen. Vaak vervoeren wij passagiers met de taxi van Tilburg maar ook vanaf Oisterwijk. Een luchthaven taxi reserveer je gemakkelijk via onze website. Je ontvangt direct daarna een bevestigings mail. Bellen kan natuurlijk ook. Begin ontspannen aan je reis met TaxidirectTilbug.nl.

Taxi Düsseldorf Airport​

Je vluchtnummer houden we in de gaten

Iedereen wil natuurlijk van tevoren weten waar die aan toe is. Je weet van tevoren bij Taxi Direct wat het rittarief is. Zodra je alles hebt ingevoerd zoals adresgegevens, het aantal passagiers en datum krijg je de prijs te zien. Betaling van de taxi kan met IDEAL, Paypal, creditcard of cash.

De chauffeur van Taxi Düsseldorf Airport houdt aan de hand van je vluchtnummer je vluchtstatus in de gaten. Vergeet je vluchtnummer niet te vermelden bij de boeking. Düsseldorf Airport geeft aanvullende vlucht informatie en aankomstijden waar gebruik van wordt gemaakt. Het kan voorkomen dat je eerder dan verwacht land maar er kan ook vertraging zijn. De vervoerder van Düsseldorf Airport zal daar zeker rekening mee houden zodat je kan rekenen op de beste service. Gemiddeld wachten we een uur nadat je geland bent. Loopt het uit door vertraging van je vlucht of moet je langer wachten bij de bagageband bel dan de vervoerder even op. Voordelig en comfortabel vervoer van of naar Düsseldorf Airport doe je met taxidirecttilburg.nl.

Kosteloos annuleren bij taxidirecttilburg.nl

Wie bij ons een taxi van of naar Düsseldorf Airport boekt moet rekenen op een goede service. Wij zijn een betrouwbaar taxibedrijf en willen dat passagiers tevreden zijn over ons vervoer van of naar Düsseldorf Airport.

Soms kan het voorkomen dat je de geboekte rit wilt annuleren. Daar hebben we alle begrip voor. Plannen kunnen gewijzigd worden waardoor de reis niet kan doorgaan. Heb je geboekt voor vervoer van of naar Düsseldorf Airport dan kun je dat 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Boek een Taxi Düsseldorf Airport waar service hoog in ons vaandel staat.

Veel gestelde vragen

Düsseldorf Airport (IATA: DUS, ICAO: EDDL), (Duits: Flughafen Düsseldorf) is de op twee na grootste luchthaven van Duitsland. De luchthaven ligt 8 km ten noorden van de stad Düsseldorf zelf, in Noordrijn-Westfalen. Het bedient 180 bestemmingen met 75 luchtvaartmaatschappijen. In 2009 werden op de luchthaven ruim 214.000 vluchten uitgevoerd  (Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Flughafen_D%C3%BCsseldorf)waarmee 17,79 miljoen passagiers en 76.916 ton vracht vervoerd werden. Düsseldorf International heeft een directe aansluiting op de A 44. Daarnaast heeft de luchthaven een aansluiting op het spoorwegnet met het station Bahnhof Düsseldorf Flughafen. Het station werd geopend in 2000. Per dag wordt het station aangedaan door zo’n 350 IC, ICE, RE en S-Bahn-treinen. Eenmaal per dag rijdt er een Thalys-trein van Brussel-Zuid naar Düsseldorf Luchthaven.

Het maakt het voor de chauffeur een stuk gemakkelijker je vlucht in de gaten te houden. Heb je vertraging dn blijft de chauffeur ongeveer een uur op je wachten na landing.

Via onze website kun je de prijs van je rit berekenen. Je vult je vertrek en het adres waar je naar toe wilt in en je weet de ritprijs.

Als je je vluchtnummer bij de boeking hebt doorgegeven houdt de chauffuer je vlucht in de gaten. De taxi zal ongeveen een uur  na landing op je wachten. Ben je op het vliegveld vertraagd bel dan de vervoerder.

Er worden geen extra kosten berekend voor je bagage. je moet het wel aan de chaufeur doorgeven zodat er rekening mee kan worden gehouden.

Informatie over Düsseldorf International Airport

Type: Publiek
Eigenaar: Flughafen Düsseldorf GmbH
Plaats: Düsseldorf

Meer populaire luchthavens

Taxi Schiphol
Taxi Rotterdam Airport
Taxi Brussel Airport
Taxi Düsseldorf Airport
Taxi Weeze Airport
Taxi Maastricht Airport
Taxi Groningen Airport Eelde
Taxi Charleroi
Taxi Keulen
Andere Luchthavens

Taxi Direct Tilburg

Representativiteit, professionaliteit en klanttevredenheid. Taxi Direct Tilburg is een jong, dynamisch en ondernemend taxibedrijf gevestigd in Tilburg. Met onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in particulier, zakelijk, groeps- en luchthavenvervoer in Tilburg, de omgeving van Tilburg en België.

Contact