Taxi Tilburg

De taxi is de snelste en perfecte vervoersmiddel in Tilburg. Tilburg is een veel bezochte drukke stad met leuke, gezellige en wonderbaarlijke plekken om te bezoeken. Deze afstanden liggen vaak niet ver van elkaar en zijn gemakkelijk bereikbaar met de taxi. U kunt uw dag gemakkelijk indelen om langs te gaan bij het safaripark Beekse Bergen, het Natuurmuseum, het Piusplein, de Duvelhok of naar een luchthaven.

Reis met de taxi door heel Tilburg
Tilburg kent veel bijzondere locaties die toeristisch aantrekkelijk zijn, zoals het safaripark Beekse Bergen, het Natuurmuseum, het Piusplein, de Duvelhok of Textiel Museum. Ook zijn er veel leuke terrassen en eettenten in Tilburg, welke de stad dag en nacht gezellig maken. Er is dus genoeg te doen in Tilburg. De bijzondere locaties zitten niet ver van elkaar. Ideaal om met de taxi te reizen!

Taxi Direct Tilburg is er voor iedereen
Of je nou jong of oud bent, student, young professional of toerist bent. Naar een voetbalwedstrijd wil gaan in Eindhoven of een dagje uit gaat met vrienden of jouw geliefde, Taxi Direct Tilburg staat altijd voor jou klaar! Bel nu Taxi Direct Tilburg voor een taxi en wij halen je direct op. Onze chauffeurs hebben kennis over Tilburg en kunnen je tips geven over locaties die je kunt bezoeken. Een taxi/taxibus reserveren voor later? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat wij op dat moment en tijdstip klaar staan op de gewenste locatie.

Tel:
+31 (0) 6 40 08 20 03
E-mail:
Taxidirecttilburg@gmail.com

Zakelijk:
KvK-nummer : 67927823
BTW-nummer: NL222686248B01
Bank: NL14INGB0007659179

NEEM CONTACT OP