DutchEnglish
DutchEnglish

Uitgaan in Tilburg

Een avondje lekker stappen in Tilburg, goede muziek in combinatie met een lekker drankje en niet te vergeten de voetjes van de vloer. Tilburg heeft een scala aan gelegenheden waar je naartoe kunt gaan. Speciaal voor jou hebben we een paar geweldige gelegenheden voor je opgezocht waar je helemaal los kunt gaan.

In café de Baret wordt er iedere week een feestje gebouwd. De gezelligste muziek en de lekkerste drankjes worden geschonken in het oudste pand op het Piusplein. Is het lekker weer in de zomer dan wordt het terras geopend en kun je ook genieten van een kleine kaart.

Als één van de weinige kroegen serveren ze Maes van de tap. In het pand was voorheen een hoedenwinkel gevestigd, op de gevel zijn er nog steeds details te zien en ook de naam van de kroeg verwijst er naar.

Café Philip

Dit Café in hartje Tilburg heeft maar liefst vier verdiepingen met drie verschillende stijlen muziek. Een feestcafé in de kelder, een danscafé op de begane grond en een club op de eerste verdieping is er vermaak voor iedereen. Uniek in Tilburg!

Iedere dinsdagavond is de stapavond voor verenigingen, dan kun je lekker uit je bol gaan. Op donderdag vieren de studenten op drie verschillende verdiepingen feest. De DJ’s laten op vrijdag en zaterdagavond hun kunsten zien en zorgen voor een geweldig feest. Café Philip in hartje Tilburg mag je niet missen.

Café voor 30+

Voel je er niets voor om tussen de jeugd uit te gaan maar mensen van je eigen leeftijdscategorie? Café de Slijterij is nog een echt bruin café die je doet denken aan vroeger. De Slijterij is een café zonder poespas en uithangborden, een plaats waar je helemaal jezelf kunt zijn.

Gewenste leeftijd is minimaal 30 jaar, neem plaats aan de bar en knoop een gezellig gesprek aan. Zo wordt je avondje stappen in Tilburg zeker een succes.

Eetcafé de Polly Maggoo

Dit leuke café, gevestigd op de Korte Heuvel in Tilburg is van oorsprong een eetcafé. Maar voor een avondje stappen is het ook de perfecte gelegenheid. Vooral op doordeweekse dagen blinkt het café uit in het geven van activiteiten.

Waar de andere tenten in Tilburg zijn gesloten gaat dit café op maandagavond helemaal los met een heuse pubquiz. Op de woensdagavond treden de jongens op van je weet wel. Bekend van de Crazy Piano’s waar zij al jarenlang spelen. Van 23.00 tot 01.30 staan zij voor je klaar, de DJ gaat daarna nog door tot 04.00.

Een avondje naar de bioscoop

Niet iedereen houdt ervan om in een volle tent te staan met harde muziek, er zijn genoeg andere mogelijkheden in Tilburg om van een avondje uit te genieten. Bijvoorbeeld de bioscoop, gezellig met vrienden een film kijken.

Een avond naar de schouwburg in Tilburg waar je geniet van klassieke muziek kan ook heel ontspannend zijn. Ben je een sportliefhebber dan is een naar een avondwedstrijd van Willem II ook erg leuk, zo is er voor ieder wat wils te doen in Tilburg.

Taxi Direct Tilburg

Representativiteit, professionaliteit en klanttevredenheid. Taxi Direct Tilburg is een jong, dynamisch en ondernemend taxibedrijf gevestigd in Tilburg. Met onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in particulier, zakelijk, groeps- en luchthavenvervoer in Tilburg, de omgeving van Tilburg en België.

Contact